dissabte, 25 d’octubre del 2008

El Voltregà s'endú el derbi amb el Vic (2-0)

El Voltregà es va adjudicar el derbi contra el Vic aquest dissabte a la tarda imposant-se per 2 gols a 0 amb un gol d'Anna Romero i un de Carla Giudici. Tot i que el conjunt d'Enric Gurt no va fer un bon partit va acabar enduent-se la victòria davant un Vic que va lluitar de valent però que no va inquietar en excés a Laia Vives, ja que en la majoria d'accions, la bola no va arribar a porteria.

El Voltregà movia la bola a gran velocitat però no aconseguia endinsar-se amb força a la defensa visitant. Tot i això, l'equip blanc-i-blau aconseguia provar trets exteriors però que una encertada Mercè a la porteria vigatana, aconseguia treure amb comoditat. Amb una targeta groga ensenyada a Laia Arc, el partit seguia endurint-se i Maria Ferrón, enfrontant-se al seu exequip, rebia forces cops.

El primer gol no va arribar fins al minut 11 quan Carla Dorca llançava des de mitja pista, Mercè aturava la bola però Anna Romero no perdonava i marcava en el refús. Era el primer gol que posava el partit de cara per les voltreganeses.

Només un minut més tard Carla Giudici veia targeta groga. El partit es convertia per moments en un anar i venir a cada porteria. De l'ocasió de Laia Arc es passava a una de Carla Dorca però cap de les dues superaven les porteres. Marta Mompart recuperava boles a mitja pista i llançava el contraatac però després d'una ràpida paret amb Giudici no podia rematar a porteria. Amb l'1 a 0 a l'electrònic s'arribava al descans.

Al segon temps, el Vic sortia disposat a empatar però la bona defensa voltreganesa i l'encert a la porteria de Laia Vives ho impedien. Tot i això, l'àrbitre es concentrava a ensenyar targetes a les voltreganeses i Maria Ferrón veia, en menys de 10 minuts, dues targetes grogues i havia de complir sanció. Anna Romero tampoc s'escapava de les targetes. En atac, Motxa, primer a la mitja volta i després passant per darrera la porteria, disposava de dues grans ocasions i en la segona, la bola anava al pal. Marta Mompart i Carla Dorca tampoc s'escapaven de les targetes.

Mancaven gairebé 3 minuts pel final del partit quan en una aturada de Laia Vives, Marta Mompart llançava el contraatac i just abans d'entrar a l'àrea llançava una assistència botada a Carla Giudici que a boca de canó no fallava i marcava el 2 a 0. En els darrers instants el partit ja va ser calmat i d'aquesta forma el Voltregà s'enduia la segona victòria a la lliga.

CP Voltregà: Laia Vives, Maria Ferrón, Motxa Barceló, Anna Romero (1), Carla Giudici (1) -cinc inicial-, Carla Dorca i Marta Mompart.

Gols: 1-0, Anna Romero, min 11; 2-0, Carla Giudici, min 38.

Video-resum del partit:


Hoquei patins femení. Voltregà, 2 - Vic, 0 - 25/10/08 from Arnau Jaumira on Vimeo.

Galeria de fotos:

5 comentaris:

Anònim ha dit...

vaya vaya esos "besitos" del vilaró a sus "nenas".. sera por que este año las tiene que cuidar...de que tendra miedo el sr.vilaró???de que este año no se coman nada...uyuyuyyy...

Anònim ha dit...

espero que lo pongas y no te cortes!!!por q dice la verdad..no protejas tanto a las del voltrega.

Arnau Jaumira ha dit...

Potser les felicitava perquè havien guanyat un mundial i la setmana abans no les havia vist? Que no sigui això eh senyor anònim ? Bé... això de que no es menjaran res ja ho dèieu a principis de la temporada passada i mira què ha passat ? 4 de 4. Les valoracions es fan a finals de temporada...

I ja parlarem si el Voltregà no és a la Copa de la Reina al final... pq jo no ho tinc tant clar...

Anònim ha dit...

jajajajajaj quina gràcia que fa aquest tio de lanonim no sap ni el que diu i parla jajajajajajaja ets patetic no te nadones que sobres? pel que veig ets com antivoltrega el que no entenc es perque et mires aquesta pagina...quina hipocresia...

Anònim ha dit...

el tio esta pirat visca el voltrega