dimecres, 8 d’octubre del 2008

Victòria contra Estats Units (7 a 1) i a quarts de final

La selecció espanyola d'hoquei patins no va tenir problemes en el seu segon partit i es va desfer d'Estats Units amb un contundent 7 a 1. De nou les jugadores voltreganeses van destacar en protagonisme. Ara la selecció s'enfrontarà a Anglaterra, segona del grup A, a quarts de final.

El combinat estatal va tornar a sortir amb el mateix cinc inicial que davant la Índia amb Laia Vives a la porteria i Natasha Lee, Cristina Barceló, Anna Romero i Carla Giudici com a jugadores de pista: de nou quatre jugadores voltreganeses a la vegada. La selecció d'Estats Units va demostrar un major nivell que la Índia i va lluitar de principi a fi amb un equip molt jove però d'una qualitat inferior a la del combinat de Joan Solé i Ramon Anglada.

El primer gol arribava al minut 3 quan Anna Romero aconseguia rematar una bola al fons de la xarxa al final d'una bona jugada. El partit quedava ja de cara per les jugadores del combinat espanyol. Tot i això, fins al minut 9 no arribaven més gols. En un minut però i en dues jugades consecutives, primer Natasha Lee i just rere seu Carla Giudici marcaven dos gols que ja situaven un còmode 3 a 0 a l'electrònic. Abans d'arribar al descans, Motxa Barceló ampliava encara més l'avantatge i marcava el quart gol.

La selecció espanyola va forçar el ritme al segon temps i va començar a apretar per marcar un nou gol amb ràpids contraatacs aprofitant-se de pèrdues de bola de les nordamericanes sota pressió. Però en una jugada aïllada i aprofitant un error defensiu, Grwen Barry aconseguia colar-se a l'àrea i marcar l'únic gol per Estats Units.

Només 15 segons més tard però va arribar la resposta del combinat de Solé i Anglada. Paula Torner s'inventava un tret des de gairebé mitja pista i la bola entrava directament a l'escaire de la porteria americana defensada per Danielle Walter suposant el 5 a 1. Abans del final del partit, Natasha Lee i Anna Romero aconseguien marcar el segon gol pels seus comptes particulars i sentenciaven encara més el matx.

Aquest era el quart gol d'Anna Romero que s'està mostrant intractable en el seu debut amb la selecció i confirma que la seva selecció pel combinat no ha sigut casualitat. Fins al moment, Romero és la màxima golejadora del combinat espanyol amb 4 gols. Carla Dorca, tot i no sortir al cinc inicial, també va disputar un gran partit.

El partit de quarts de final es jugarà aquest dijous a 2/4 de 2 del migdia a Japó (2/4 de 7 del matí hora catalana)