dijous, 9 d’octubre del 2008

Golejada a Anglaterra a quarts de final (13 a 0) i semifinals contra Argentina

La selecció espanyola femenina ja és a semifinals. Sense cap mena de problema, el combinat estatal amb 5 jugadores voltreganeses va derrotar per 13 a 0 a la selecció anglesa a quarts de final. El combinat de Joan Solé i Ramon Anglada no va tenir els problemes esperats i amb una gran actuació va derrotar el conjunt anglès.

El combinat ha jugat a un nivell sublim amb combinacions ràpides i al primer toc en moltes ocasions que servien per foradar la defensa anglesa en tot moment. El primer gol no s'ha fet esperar i en una transició ràpida i en tres tocs, Anna Romero ha enviat la bola al fons de la xarxa obrint, com en els dos partits anteriors, el marcador. Romero s'està trobant còmode a Japó i està justificant amb escreix la seva convocatòria. Amb els dos gols davant Anglaterra, Romero ja en suma 6 en 3 partits.

Qui tampoc desentona en absolut és la millor jugadora del món i amb la qual compta el combinat de Solé i Anglada. Carla Giudici tot i jugar amb casc, està desenvolupant el seu millor joc, tal i com ja té acostumat el públic voltreganès i va ser l'autora del segon gol. En una finalització d'un contraatac, Giudici encarava la portera i en un gran gest tècnic l'enganyava i feia que es tirés per una banda. Mentrestant, Giudici donava la volta ràpidament a la porteria i marcava gol per la banda oposada a la portera. Era el 2 a 0. La bona entesa entre Romero i Giudici també està meravellant a Japó amb jugades molt habituals per les dues jugadores que s'entenen amb la mirada i que repeteixen amb facilitat una jugada característica amb penjada dins l'àrea i rematada a l'aire.

Marta Soler amb dos gols pràcticament consecutius disparant des de fora de l'àrea marcava el tercer i el quart gol. Abans del descans i amb Solé fent rotar molt l'equip, ha arribat el cinquè gol, obra de Maria Majó. Amb el 5 a 0 el partit ja estava sentenciat i la segona meitat es podia afrontar únicament com un entrenament.

Al segon temps la primera en marcar era Natasha Lee al minut 22. Quatre minuts més tard, la jugadora del Cerdanyola, Paula Torner marcava el setè gol per Espanya. Els gols anaven caient sense fre i al minut 29, Romero marcava el seu segon gol del partit i el vuitè de l'equip. Giudici amb dos gols més consecutius, Maria Majo i Paula Torner amb dos gols més al final, posaven el 13 a 0 a l'electrònic.

Ara l'equip afronta aquest divendres les semifinals davant la selecció argentina que va derrotar França a quarts de final. El partit es jugarà a 2/4 de 6 de la tarda a Akita (Japó): 2/4 d'11 del matí a Catalunya.

En l'altra semifinal, Portugal (que va derrotar Alemanya) i Estats Units (que sorprenenentment va eliminar l'actual campiona, Xile per 2 a 1) buscaran l'altre lloc a l'anhelada final en el partit que es jugarà abans que el del combinat espanyol.