divendres, 17 d’octubre del 2008

Un any, cinc títols

La Lliga Catalana, la Copa de la Reina, els campionats d’Espanya, la Copa d’Europa i el Mundial aconseguit el passat dissabte. Aquests són els cinc títols que han aconseguit guanyar les cinc jugadores del Voltregà durant la temporada 2007-08. De fet, no podien optar a res més perquè aquests eren tots els títols a què optaven.

“És un somni guanyar-ho tot. Si abans de començar la temporada t’ho diuen els diries que és impossible”, explica la millor jugadora del món, l’osonenca Carla Giudici. La davantera reconeix que “mantenir-te a aquest nivell és molt complicat i aquest any tampoc podrem perquè no ens deixen”, explica fent referència al veto de la Federació Espanyola de Patinatge a participar en Copa de la Reina o campionats d’Espanya. “Estem molt contentes perquè on hem participat ho hem aconseguit tot i no ens podem queixar gens”, explica Giudici.

Aquest dissabte iniciaran de nou la Lliga Catalana contra el Cerdanyola en un dels partits “més forts d’aquesta Lliga. Serà molt difícil tant pel rival com perquè no hem pogut entrenar totes juntes. Haurem fet dos entrenaments i ja haurem començat els partits”. L’equip cerdanyolenc ha reforçat bé el potent bloc que ja tenia fitxant la portera Laia Salicrú i la davantera Paula Torner. “Si l’any passat ja era un equip complicat, aquest any ho serà molt més. Segur que serà dels equips menys golejats”, afirma Giudici. El partit es disputarà a 2/4 de 6 de la tarda amb Enric Gurt que s’estrena a la banqueta. “No el coneixem massa. Sí de portar altres equips però en el món femení no el coneixem”.