dijous, 1 de març del 2007

Tres anys sense perdre a la lliga

Les noies de Raül Doblas van retrobar-se amb un sentiment que feia molt de temps que no vivien. Tot i que algunes ja no són ni gaire conscients del temps que havia passat, les noies de Sant Hipòlit feia tres anys que no encaixaven una derrota a la Lliga. Des de la setmana entre el 23 i el 27 de febrer del 2004, quan les noies entrenades per Joan Pous van caure a Arenys de Munt, les voltreganeses no havien tornat a saber què era perdre.

Aquell partit, que va acabar amb un gol pràcticament amb pròpia porta quan faltaven dos minuts pel final, va marcar l'inici d'una època gloriosa de molts títols i que va portar que la temporada passada l'equip realitzés el triplet: imposant-se a la lliga, als Campionats d'Espanya i a la 1a Copa de la Reina. Aquest any, l'equip pot aconseguir el "quadruplet", ja que amb l'incorporació de la Copa d'Europa de clubs, arriba un nou repte per les noies de Doblas.

A més, repassant les dades més recents que s'han trobat, l'equip no havia encaixat mai cap derrota a la seva pista. Després de la d'Arenys, l'anterior derrota va ser a la pista del Salt, on l'equip va perdre 4 a 2 amb la Carla retirant-se de la pista per lesió el 8 de març del 2003.