dimecres, 7 de març del 2007

Sortejats els grups de la 1a Copa d'Europa femenina

Si la setmana passada es sortejaven els grups per la 2a Copa de la Reina, aquests dies el Comitè Europeu d'Hoquei Patins (CERH) ha fet públic el calendari i els grups de la primera edició de la Copa d'Europa de Clubs que es disputarà a Sant Hipòlit durant els propers 24, 25, 26 i 27 de maig.

La competició s'ha estructurat en 4 grups: dos formats per 4 equips i dos més formats només per 3 equips. Pel que fa al CP Voltregà, les noies de Doblas han quedat enquadrades juntament amb el US Coutras (França), el Mealhada (Portugal) i el Cronenberg (Alemany).

Durant els dies 24 i 25 de maig (dijous i divendres), la competició disputarà la primera fase amb enfrontaments matí i tarda. El Voltregà, com a anfitrió, disputarà el primer partit dijous 24 a les 9 del matí davant el Coutras.

Per la fase final, només els quatre primers de grup podran optar a endur-se el trofeu, així que la primera fase pren una forta rellevància. Durant la jornada de dissabte es faran els creuaments segons la posició i es faran servir les dues pistes, tant la del pavelló com l'exterior. Les semifinals es jugaran a partir de les 8 del vespre a la pista principal.

La competició acabarà diumenge 27 al matí amb els partits per decidir del 6è al 1r lloc. La final serà a 2/4 d'1 del migdia. Posteriorment es farà la ceremònia de clausura.

Per veure el calendari complert, podeu entrar a: http://www.fep.es/admin/noticias/docs/CALENDARIO%20FEMENINO.PDF