dissabte, 31 de març del 2007

Voltregà 9 - 2 Girona

El Voltregà s'ha tornat a imposar aquest dissabte per un clar 9 a 2. Després de sortir una mica adormides, les jugadores del Voltregà han sabut reaccionar. El partit començava malament pel Voltregà. Quan només feia 2 minuts que s'havia començat, el Girona es posava al davant en el marcador. Dos minuts més tard, es tornava a avançar el Girona. Les noies de Girona encara no s'ho acabaven de creure, en 4 minuts havien aconseguit posar el 0-2 al marcador de Sant Hipòlit.

A partir d'aquí, les jugadores del Voltregà han començat a reaccionar. La Mònica ha aconseguit el primer gol del Voltregà després d'una jugada una mica embolicada. Poc després, un xut de la Mònica des de gairebé mig del camp, l'ha desviat lleugerament l'Anna i amb aquesta acció, les jugadores del Voltregà aconseguien empatar. Les jugadores del Girona més desanimades després d'aquest gol, quan han sacat del mig del camp, gràcies a una bona pressió el Voltregà aconsegueix robar-li la pilota al Girona i la Daniela acaba marcant i situant el Voltregà al capdavant del marcador. El Voltregà feia el que volia amb el Girona que es limitava a jugar a la contra. Abans de finalitzar la primera part però, el Voltregà encara ha ampliat més la diferència de marcadors amb 5 gols més. Un de la Montse, un altre de la Mònica, un de la Daniela amb un xut impressionant i 2 més de l'Anna.

La segona part, ha set una part amb molts pocs gols. Només un de la Mònica quan faltaven 12 minuts per la finalització del partit. Tot i això, el Voltregà ha estat el clar dominador. Destacar l'absència de la Carla que no va poder disputar cap minut del partit per unes molèsties.

CP Voltregà: Laia Vives, Daniela Guerrero, Mònica Piosa, Maria Ferrón i Anna Romero. També Montse Caralt i Carla Giudici.