dissabte, 24 de març del 2007

A la final! Arenys de Munt, 0 - Voltregà, 4

El Club Patí Voltregà jugarà aquest diumenge al migdia la final de la IIa Copa de la Reina que s'està disputant a Pamplona durant aquest cap de setmana.

Les noies de Raül Doblas van superar sense excessius problemes l'Arenys de Munt per un contundent 0 a 4 durant la jornada de tarda i amb l'acumulació d'esforç del partit davant el Mataró.

Davant d'uns 600 espectadors el partit s'ha posat ben aviat de cara pel Voltregà després que Anna Romero obrís el marcador amb un gol al minut 4 de partit culminant una bona jugada conjunta amb una internada de Giudici per la banda dreta que Romero ha rematat a gol sense problemes. Amb el Voltregà incisiu, sobre la porteria que durant la primera part ha defensat Cristina Roca, l'Arenys ha disposat d'ocasions per empatar, però Laia Vives amb l'ajut dels pals ha respost a la perfecció i no ha donat lloc a dubtes.

Abans del descans, el Voltregà ha fet el pas definitiu amb el segon gol, obra de Carla Giudici, i amb un nou gol d'Anna Romero (calcat al primer), tercer gol pel Voltregà i el segon del seu compte particular.

Amb el 0 a 3 el partit estava molt de cara però a la segona meitat les voltreganeses han insistit amb força contra la porteria de Laia Salicru. Tot i així, la portera de l'Arenys ha aconseguit resistir bé els primers atacs de la represa. El Voltregà era qui tenia la possessió de la bola i davant un Arenys llançat a l'atac per intentar recuperar, creava perill al contraatac.

Precisament en un contraatac al minut 26 l'aiguafredenca Mònica Piosa ha posat el 0 a 4 definitiu al marcador.

Al final, victòria pel Voltregà que aquest diumenge al migdia, a partir de 3/4 d'1, disputarà la final davant el Biesca Gijón que en l'altra semifinal va derrotar clarament l'Inef Galicia per 9 gols a 1.

CP Voltregà: Laia Vives, Maria Ferrón, Mònica Piosa, Anna Romero i Carla Giudici. També Daniela Guerrero. Montse Caralt, Sílvia Romero i Meritxell Puigdemunt han seguit el partit apoiant des de la banqueta.

Gols: 0-1, Anna Romero, min 4; 0-2, Carla Giudici, min 14; 0-3, Anna Romero, min 19; 0-4, Mònica Piosa, min 26.

Foto: El Voltregà ha superat amb bona nota les semifinals davant l'Arenys per 0 a 4. Carla Giudici, amb un gol i dues assistències ha tornat a ser la protagonista. (FEP)