diumenge, 18 de març del 2007

Voltregà, 7 - Sant Cugat, 3

Les noies de Raül Doblas van demostrar divendres que tot i no fer un gran partit, són capaces de guanyar sense masses problemes i fins i tot de remuntar un marcador advers.

El partit amb el Sant Cugat no va començar del tot bé. Només s'havien disputat tres minuts i les voltreganeses encaixaven el primer gol, obra de Rosa Tamburini, la jugadora més perillosa del conjunt vallesà. Les blanc-i-blaves no acabaven de trobar-se còmodes dins el partit. Només dos minuts més tard, de nou Tamburini tornava a marcar posant el 0 a 2 a l'electrònic.

El Voltregà necessitava reaccionar i Carla Giudici es va encarregar d'obrir la caixa dels trons. Un llançament de la davantera voltreganesa que en primera instància havia aturat la portera vallesana, va acabar amb la bola esmunyint-se sota el seu cos i significant el primer gol del Voltregà. Era el minut 8 i el marcador assenyalava l'1 a 2 favorable a les noies de Sant Cugat.

Dos minuts més tard, va arribar l'empat. Amb una bona assistència de Carla Giudici des de la banda dreta de l'atac, que Anna Romero rematava al fons de la xarxa. No havia passat ni un minut que una jugada pràcticament calcada a l'anterior acabava de nou a gol amb el 3 a 2 de Romero. Les voltreganeses havien capgirat sense gaires problemes els dos gols d'avantatge del Sant Cugat i tot i no fer un joc brillant es posaven per davant. Amb el 3 a 2 es va arribar al descans.

A la segona meitat les coses no van canviar en excés i les noies de Doblas no van tenir una bona represa. De nou Tamburini culminava una ràpida jugada personal travessant tota la pista amb el 3 a 3.

El Voltregà tenia la necessitat de trencar el partit per no continuar patint i les coses els hi van sortir bé. Una gran assistència de Daniela Guerrero a Anna Romero servia perquè l'encertada jugadora marqués el quart gol voltreganès i el tercer del seu compte particular. Només dos minuts més tard, Romero tornava a marcar amb una jugada personal després de recuperar la bola mitja pista resolia perfectament en l'u contra u amb la portera.

Les coses sortien bé i la golejada hagués pogut ser més àmplia si l'equip hagués transformat els quatre llançaments que van acabar anant al pal.

Al minut 33, Giudici posava més distància al marcador enviant al fons de la xarxa el 6 a 3.

L'equip havia millorat i el seu joc començava a supera per complert el Sant Cugat que jugava entorn de Tamburini, l'única que va aconseguir inquietar a la portera voltreganesa, Laia Vives.

En l'últim suspir del partit, Giudici recuperava una bola a mitja pista i marcava definint en l'u contra u el 7 a 3 a només un segon pel final.

CP Voltregà: Laia Vives, Daniela Guerrero, Mònica Piosa, Montse Caralt i Carla Giudici. També Maria Ferrón i Anna Romero.

Gols: 1-0, Rosa Tamburini, min 3; 2-0, Rosa Tamburini, min 6; 2-1, Carla Giudici, min 8; 2-2, Anna Romero, min 10; 3-2, Anna Romero, min 11; 3-3, Rosa Tamburini, min 23; 4-3, Anna Romero, min 25; 5-3, Anna Romero, min 27; 6-3, Carla Giudici, min 33; 7-3, Carla Giudici, min 39'59"

Foto 1: Anna Romero transforma el tercer gol pel Voltregà
Foto 2: Maria Ferrón en una jugada de perill que va acabar al pal
Foto 3: Carla Giudici marca el 7è i últim gol a falta d'un segon pel final