dimecres, 28 de febrer de 2007

Emma Corominas apaga a un Voltregà que mereixia més.

Aquesta setmana el Club Patí Voltregà va perdre el primer partit de la temporada davant del Club Patí Vic.

Voltregà: Laia (p), Carla, Anna, Mònica, Daniela, Montse i Maria.
Vic: Mercè (p) , Emma, Marta, Blanca, Paula, Eva i Ester (p).

El partit va començar molt animat. El Voltregà des del principi va sortir amb moltes ganes i va aconseguir dominar el partit. Durant els primers minuts el Vic es va limitar a aprofitar les contres per crear perill a la porteria del Voltregà defensada per Laia Vives. L'ocasió més clara d'aquests primers minuts va arribar quan l'àrbitre va assenyalar una falta directe comesa per la Mònica sobre l'Emma Corominas. La falta directe va ser executada per la dorsal número 7 del Vic que la va fallar.
Quan encara quedaven 14:34 pel final de la primera part, Mònica Piosa va aconseguir que el primer gol es situes a l'electrònic de Sant Hipòlit. El Voltregà va seguir dominant prova d'això és l'u contra u que no va poder definir amb certesa l'Anna Romero i el gol de Daniela que ja situava el 2 a 0 a sis minuts pel final. El Vic però va seguir fent el seu joc i a tres minuts pel final va aconseguir reduir l'avantatge que gaudia el Voltregà. A la mitja part doncs, el marcador de Sant Hipòlit marcava un 2-1 per les noies del Voltregà.

La segona part va començar amb un Voltregà amb força i quan només es portaven disputats 3 minuts, Anna Romero va aconseguir batre de nou la portera del Vic gracies a la magnífica jugada personal de Carla Guidicci que li va donar mig gol fet. El Vic però va sembla que es recuperava i aprofitant una contra l'ex-voltreganesa Emma Corominas va marcar un gol que semblava fer despertar el Vic ja que a 8 minuts pel final després d'un refús de Laia Vives, Emma Corominas aconsegueix de nou batre la porteria Voltreganesa. El Voltregà estava descol·locat i per tercer cop l'Emma ho aprofitava i situava un 3-4 al marcador. El Voltregà però, no es va rendir i va tornar a entrar en el partit i a 2 minuts i mig pel final aconseguia situa de nou l'empat a l'electrònic de Sant Hipòlit. Quan tot ja semblava acabar en empat, a 34 segons pel final, Emma Coromines va donar els tres punts al Vic davant d'un Voltregà que mereixia molt més.


Així doncs el Voltregà perdia un partit que realment no mereixia perdre.