divendres, 23 de març del 2007

Rumb a Pamplona

Les noies del Club Patí Voltregà posaran rumb cap a Pamplona aquest divendres al migdia. Les jugadores entrenades per Raül Doblas volen revalidar el títol de campiones de la Copa de la Reina que ja van guanyar l'any passat a Burgos.

Aquest és el primer repte important de l'any del conjunt femení voltreganès. El primer títol dels quatre a què opten durant aquesta temporada.

A Pamplona, al pavelló del Rochapea, les noies de Doblas hauran d'enfrontar-se a una dura Copa de la Reina. Al primer enfrontament, el de quarts de final, serà davant el Mataró, l'equip que més cara està plantant durant aquesta temporada. Les del Maresme compten amb una gran portera, Marta Bartrés, que juntament amb la portera del Voltregà, Laia Vives, són les dues porteres internacionals de la selecció de Solé. El partit serà dissabte a partir d'un quart d'onze del matí. "Li hem de tenir respecte, perquè a la Lliga catalana té un nivell bastant alt, molt igualat al nostre i amb una gran portera. Estic confiat que guanyarem", explicava l'entrenador Raül Doblas.

En cas de victòria, les voltreganeses disputaran el partit de semifinals a la tarda del dissabte. El rival serà el que surti guanyador del partit entre l'Arenys de Munt i l'Alcorcón.

Curiosament, en cas d'arribar a la final, aquest podria ser el partit més plàcid dels tres.

Per la competició, el tècnic comptarà amb les jugadores habituals de l'equip:

Laia Vives,
Maria Ferrón,
Daniela Guerrero,
Mònica Piosa,
Anna Romero,
Montse Caralt i
Carla Giudici

I amb dues jugadores júnior:

Sílvia Romero i
Meritxell Puigdemunt.

Foto: Les jugadores convocades (amb Sílvia Romero i Meritxell Puigdemunt com a novetats) van fer l'últim entrenament dijous al vespre al pavelló de Masies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

endavant força màgic voltregà ;)