diumenge, 25 de març del 2007

CAMPIONES!

El Club Patí Voltregà s'ha proclamat campió de la IIa Copa de la Reina d'hoquei patins després de derrotar aquest diumenge al migdia al Biesca Gijón per un clar i contundent 6 a 1. Les voltreganeses no han donat cap opció a les seves rivals i des de bon principi s'han posat a dominar el partit.


D'aquesta forma, el Voltregà torna a mostrar un cop més que és el millor equip català i espanyol d'hoquei patins femení amb una gran mostra de bon joc i d'entesa entre les seves jugadores.

El partit davant el Biesca va començar bé per les voltreganeses que al minut 3, sumaven el primer gol. Carla Giudici culminava una bona jugada d'Anna Romero, que en una jugada que les dues jugadores ja fan de memòria, cedia la bola centrada i a mitja altura a Giudici, que només l'havia d'empènyer.

El gol matiner feia enfonsar les jugadores del Biesca que poc a poc han vist com el Voltregà s'escapava. Un nou gol de Giudici i un altre d'Anna Romero posaven el 3 a 0 amb molta facilitat.

Abans del descans, la superioritat de les noies dirigides per Raül Doblas (amb l'insuperable i inestimabe ajuda de Climent Teixidó) era total i abans del descans, un nou gol de Carla Giudici, un d'Anna Romero i un altre de Daniela Guerrero han sumat el 6 a 0 que assenyalava l'electrònic al final dels primers 20 minuts.

Al segon temps, les coses han canviat i el Biesca ha aconseguit fer un millor joc, ja jugant sense pressions i conscients que les coses estaven complicades però que no tenien res a perdre. Això ha portat que creessin perill a la porteria de l'infranquejable Laia Vives. Un travesser de Marta Soler ha sigut l'ocasió més clara abans que al minut 32, Natasha Lee marqués un bon gol finalitzant un gran contraatac aixecant la bola sobre Vives.
Només era un miratge. La resta d'ocasions d'un Biesca que intentava arribar i retallar distàncies, eren desviades i aturades per la gran portera voltreganesa.

Al final, 6 a 1 favorable al conjunt voltreganès que no ha abaixat el ritme en tot el torneig i que revalida així el seu triomf obtingut a Burgos a la primera Copa de la Reina.

CP Voltregà: Laia Vives, Daniela Guerrero, Mònica Piosa, Anna Romero i Carla Giudici. També Maria Ferrón i Montse Caralt.

El conjunt voltreganès no té límits i amb un gran joc, Raül Doblas ha aconseguit mantenir el nivell de l'equip i l'exigència en tots els partits. Canvi d'entrenador sense canviar el seu bon joc i implicació de totes i cada una de les jugadores.

Carla Giudici, a més, ha sigut escollida la millor jugadora del torneig i és que amb 6 gols i nombroses assistències, la davantera ha tornat a demostrar perquè està considerada la millor jugadora del món.

Anna Romero i Laia Vives, que no han descansat ni un minut dels 120 disputats, han sigut també dos dels grans pilars d'aquest Voltregà guanyador de la Copa de la Reina.

Daniela Guerrero ha tornat a mostrar-se en la seva línia. Una defensa aferrissada, sense donar lloc a dubtes i amb un xut llunyà precís, fort i que dóna caràcter a l'equip.

Maria Ferrón tornava a aportar el caràcter d'una gran capitana al conjunt voltreganès. Amb serenitat als moments importants i la veteranía d'una jugadora de la seva classe, ha tornat a fer un gran paper, que tot i passar més desepercebut per la falta de gols, no deixa de ser clau en un Voltregà on totes les peces encaixen a la perfecció.

Mònica Piosa tampoc ha decebut a ningú i amb molt de caràcter ha tornat a ser important. Un gol davant l'Arenys quan les voltreganeses passaven angúnies per aguantar les embestides del conjunt rival, torna a demostrar que tampoc se'n pot prescindir.

Montse Caralt tot i no haver pogut intervenir durant els dos primers partits, ha estat a un gran nivell durant la final davant el Biesca. Només li ha faltat trobar el gol per una jugadora ràpida i amb bona visió de joc.

Sílvia Romero i Meritxell Puigdemunt, tot i no haver pogut participar als partits, han estat fent una gran feina de suport moral a la resta de l'equip. Des de la banqueta també es poden guanyar partits. Aquesta Copa també és mèrit d'elles.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I sk amb vosaltres dona gust veure hockey

Sou les millors

EndevantForçaMàgicVoltrega

Anònim ha dit...

si si si, la copa ja és aquí!!!
nenes, sou les millors jugadores i les millors companyes d'equip!!! hem jugat O'CLOCK! a disfruta de la copa sense nances, jaja!!! felicitats campiones!
FORÇA MÀGIC VOLTREGÀ!!!

PD: moltes gràcies als que dia a dia actualitzen el blog! gràcies x confiar amb nosaltres!

maria3
mua

Sergi Sabaté ha dit...

Hola companys,

Fer-vos saber que els mitjans digitals ens hem fet igual o més ressò d'aquesta gran victòria: http://www.esportiudigital.com/noticia/les-noies-del-voltrega-guanyen-la-copa-de-la-reina-amb-claredat-6-1

Salut i felicitats!!

Sergi Sabaté