dilluns, 25 de febrer del 2013

El Voltregà femení guanya a Bigues i Riells (0-4) i segueix imparable

El Voltregà femení segueix sumant de tres en tres a l’OK Lliga femenina. El conjunt de David Bou va superar per 0 a 4 el Bigues i Riells aquest diumenge al migdia i segueix líder amb vuit punts d’avantatge sobre l’Alcorcón, que és segon i que té un partit més.

A Bigues, el Voltregà va tenir problemes a la primera meitat per avançar-se, però Carla Giudici va aconseguir obrir la llauna a quatre minuts pel descans.

A la segona meitat i des del punt de penal, Natasha Lee feia el 2 a 0 i deu minuts després ampliava diferències amb el seu segon gol i el tercer del Voltregà. Anna Casarramona va tancar el marcador amb el quart gol a l’últim minut.

CHP Bigues i Riells: Vegas, Garcia, Gemma, Sara, Pera –cinc inicial–, Borràs, Coll i Camp.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Cristina Barceló, Carla Giudici, Anna Romero –cinc inicial–, Anna Casarramona i Sílvia Jurado.

Àrbitre: A. Pashaei, bé. Va ensenyar blava a l’entrenador del Bigues i Riells, Albert Bou.

Gols: 0-1, Giudici, min 16; 0-2, Lee (p.), min 29; 0-3, Lee, min 39; 0-4, A. Casarramona, min 40.