dimecres, 6 de març del 2013

Primera derrota del Voltregà a la pista del Palau (2-1)

El Voltregà femení va sumar la primera derrota de la temporada a la complicada pista del Palau de Plegamans. El conjunt de David Bou va veure's superat per un Palau molt jove però amb molta empenta. El Voltregà va intentar remuntar a la segona meitat però no en va ser capaç.

El partit va començar molt bé per les de Palau de Plegamans que jugaven tancades en defensa i sortint al contraatac. La jugada els va sortir bé i al minut 2 Laura Puigdueta robava una bola i sortia sola al contraatac per definir excel·lentment davant Laia Vives. Amb el Voltregà intentant refer-se i buscant l'empat entre el bosc de cames del Palau va arribar el 2 a 0 del Palau de Plegamans al minut 6. Era obra de Berta Busquets que encarava Vives i punxava la bola a dalt.

A partir del 2 a 0 el Voltregà va començar a dominar però això no va ser suficient. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la segona meitat, el Voltregà seguia portant la batuta i només va poder retallar diferències amb un gol de Natasha Lee a vuit minuts pel final. Això no va ser suficient i el marcador ja no es va tornar a moure.

Palau de Plegamans: Caparrós, Busquets, Puigdueta, Pelissou, Gurri –cinc inicial–; Membreño i Ferron.

CP Voltregà: Vives, Lee, Casarramona, Barceló, Giudici –cinc inicial–; A. Romero i Jurado.

Àrbitre: D. Pico, bé.

Gols: 1-0, Puigdueta, min 2; 2-0, Busquets, min 6; 2-1, Natasha Lee, min 32.