dimecres, 20 de febrer del 2013

El CP Voltregà organitzarà la vuitena Copa de la Reina


El pavelló Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà serà l'escenari de la Copa de la Reina. Així es va anunciar oficialment dimarts després que la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) ja hagués ajornat la competició per falta de seu. Finalment la vuitena Copa de la Reina es disputarà els dies 13 i 14 d'abril.

El president del Voltregà, Xevi Sala, reconeix que va ser després d'esgotar-se el primer termini per presentar candidatures i d'anunciar-se que no hi havia seu que "vam decidir posar-nos-hi de debò". "Teníem clar que hauríem de viatjar i vam decidir organitzar-ho nosaltres i així reduir les despeses", afegeix Sala.

A la Copa de la Reina, el club amfitrió assumeix les despeses d'organització però en les últimes edicions es va suprimir la despesa de pagar l'allotjament i el viatge als clubs participants. Malgrat això, Sala i la seva junta xifren el cost de l'organització entre 6.000 i 10.000 euros, una despesa "assumible" i que esperen recuperar en part gràcies a les entrades, la publicitat a les tanques i potenciar-ho si es pot amb la televisió.

Des de la FEP es va rebre amb els braços oberts la proposta voltreganesa. Sala reconeix que "crec que era el moment d'organitzar-la". I és que el Voltregà s'ha imposat en quatre de les set edicions de la Copa de la Reina. Només Biesca Gijón, Cerdanyola i Vilanova han pogut guanyar el títol a banda del Voltregà.

"Estem molt contents de poder-la jugar a casa. Això ens dóna un plus més de responsabilitat perquè ja som favorits però jugant a casa encara ho som una mica més", explica Sala. "Jugarem amb aquesta pressió i haurem d'anar-la a guanyar", afegeix convençut. Reus Deportiu, Biesca Gijón i Alcorcón seran els altres tres participants de la Copa.