dilluns, 4 de febrer del 2013

Victòria contundent d’un Voltregà debilitat per la grip a l'Igualada (7-2)

El Voltregà femení va superar amb més comoditat de la prevista l'Igualada per 7 gols a 2 en un partit plàcid. Tot i que Natasha Lee, Anna Romero i Sílvia Jurado arrossegaven processos gripals, el partit va ser plàcid per les blanc-i-blaves. Al minut 3, Motxa Barceló obria el marcador aprofitant un refús de la portera a un tret de Carla Giudici. Només havien passat dos minuts més quan Anna Casarramona ampliava diferències amb el 2 a 0 després de recuperar una bola i definir sola davant la portera contrària.

Anna Gil retallava diferències per l'Igualada des del punt de penal. En un partit plàcid, l'àrbitre era qui el complicava ensenyant tres blaves en tres minuts. Cristina Barceló rebia la primera. En l'execució del penal posterior, Laia Vives era la següent i Aina Lafon debutava a l'OK Lliga femenina per lluir-se amb encert sota pals. També rebia una blava tres minuts després la portera de l'Igualada Laura Hernández. Amb el 3 a 1 que feia Anna Romero s'arribava al descans. La segona part era un monòleg blanc i blau fins al 7 a 2 final.

Al final de la primera volta el Voltregà és líder amb 11 punts d'avantatge.

CP Voltregà: Laia Vives, Anna Casarramona, Motxa Barceló, Sílvia Jurado, Carla Giudici –cinc inicial–, Anna Romero, Natasha Lee, Aina Arxé i Aina Lafon (p.s.).

Igualada HC: Hernández, Soler, Gil, Bernadas, Salvador –cinc inicial–, Escobar, Baldrís, Garreta i Balaguer (p.s.).

Àrbitre: I. Galán, malament. Va ensenyar blaves a Barceló i Vives pel Voltregà i a Hernández per l’Igualada

Gols: 1-0, Barceló, min 3; 2-0, Casarramona, min 5; 2-1, Gil (p.), min 6; 3-1, A. Romero, min 16; 4-1, Giudici, min 28, 5-1, Casarramona (f.d.), min 30; 5-2, Soler, min 36; 6-2, Jurado, min 38; 7-2, Giudici, min 40.