dilluns, 18 de febrer del 2013

El Voltregà supera el Coutras en un partit molt treballat en defensa

El Voltregà femení es va endur la victòria per la mínima en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa d'Europa a la pista del Coutras francès. El conjunt de David Bou es va imposar amb un únic gol de Natasha Lee a la primera meitat.

Les noies de David Bou es van defensar amb molta solvència i això va impedir que les franceses arribessin amb claredat a la porteria de Laia Vives. En contra, però, també s'hi van trobar un arbitratge molt casolà al qual li costava molt concedir faltes a favor de les voltreganeses. El Voltregà mentrestant arribava amb perill a la porteria francesa però no aconseguia marcar.

L'únic gol del partit va arribar quan faltaven vuit minuts pel descans. Natasha Lee va enviar a la xarxa una assistència d'Anna Romero tot i tenir la defensa molt a sobre i avançava el Voltregà. Amb tres faltes pel Coutras i set pel Voltregà es va arribar al descans.

A la segona meitat, l'apartat de faltes es va igualar, tot i que cap dels dos equips va arribar a les 10 faltes. El Voltregà mantenia el control i el domini del partit en un partit ben treballat en defensa i atacant amb criteri. Tot i això, li faltava efectivitat en atac topant una vegada i una altra amb Agnes Martin, la portera de la selecció francesa. Els últims deu minuts van ser els únics que es van escapar al domini voltreganès i el Coutras va imposar el seu ritme ràpid contraatac rere contraatac. El marcador, però, ja no es va tornar a moure i tot es decidirà a la tornada.

US Coutras: Lafourcade, Drohuet, Le Borgne, Ribeiro, Martin –cinc inicial–, Heng, Casaril i Fazillau.

CP Voltregà: Laia Vives, Anna Casarramona, Carla Giudici, Natasha Lee, Cristina Barceló –cinc inicial–, Anna Romero i Sílvia Jurado.

Àrbitre: Flossel i Schaffer (Alemanya), regular

Gols: 0-1, Natasha Lee, min 17