diumenge, 13 de febrer del 2011

Campiones!!! Victòria davant l'Arenys a la final (3-4) amb gol d'or de Natasha Lee

El Voltregà femení va aconseguir diumenge el seu quart títol de la Copa de la Reina al pavelló Mata Jove de Gijón. El conjunt de David Bou es va imposar a l'Arenys de Munt en una apassionant final que es va acabar decidint a la pròrroga amb un gol d'or de Natasha Lee. El Voltregà va ser el gran dominador del partit però l'empenta i les accions aïllades van permetre a l'Arenys mantenir totes les opcions fins a la segona meitat de la pròrroga.

El partit va començar amb un major domini del Voltregà que tenia les primeres ocasions clares. Només s'havien disputat 4 minuts quan una internada de Carla Giudici per la banda, acabava amb una centrada a Anna Romero, que rematava des de l'interior de l'àrea. Tot i el major domini de les voltreganeses, l'Arenys aconseguia entrar al partit gràcies a la brillant jugadora argentina Letícia Corrales. La davantera de l'Arenys empatava en un contraatac que culminava amb un xut creuat al pal llarg des de l'esquerra de l'atac.

El partit recomençava però amb el Voltregà practicant un millor hoquei. Motxa Barceló tenia la possibilitat d'avançar de nou al Voltregà però Vicky Rodríguez aturava el seu llançament de penal. Tot i això, quatre minuts després de l'empat, de nou Corrales feia el 2 a 1 amb un tret des de mitja pista que anava directament a l'escaire. El Voltregà buscava amb insistència tornar a empatar el partit i disposava de bones ocasions que no arribaven a bon port. Amb la victòria per la mínima de l'Arenys s'arribava al descans.

La segona meitat va començar de nou animada. En els primers minuts, el Voltregà arribava a les 10 faltes d'equip i Maria Majó tenia la ocasió de fer el 3 a 1 de falta directa. Laia Vives però, que tornava a protagonitzar una actuació sublim i magnífica, aturava la primera opció de la capitana de l'Arenys i també avortava la segona ocasió.

Als 6 minuts de la segona part, Carla Giudici penjava una bola a l'àrea i Anna Casarramona encertava en desviar-la al fons de la xarxa. La manlleuenca, jugant amb el dolor a l'espatlla, tornava a ser decisiva aconseguint l'empat aviat i tornant a donar ales al Voltregà. Amb l'empat a dos el partit tornava a canviar de panorama. Els dos equips jugaven amb molt més de compte però generant ocasions a una banda i a l'altra.

Natasha Lee també tenia la oportunitat de marcar amb les deu faltes acumulades del conjunt d'Arenys. Vicky Rodríguez però aturava el tret. En la segona opció, Lee assistia a Casarramona però no podia rematar amb comoditat i el seu tret anava fora per molt poc.

Anna Casarramona feia estremir les seves companyes, banqueta i aficionats quan tornava a protagonitzar una espectacular caiguda sobre el braç que s'havia dislocat el dia abans. Aquella falta però permetia al Voltregà disposar d'una nova falta directa, ja que l'Arenys arribava a les 15 infraccions. Llavors era Carla Giudici qui agafava la responsabilitat i no fallava amb un ganxo d'esquerra a dreta i ajustant-la a la dreta de la porteria de l'Arenys de Munt. Era el 3 a 2.

S'exhauria el temps però quan encara faltaven 50 segons, Anna Casarramona enganxava el seu estic de forma totalment involuntària a Elena Ruiz rere la porteria de l'Arenys. Els col·legiats però, tal i com marca l'estricte reglament, ensenyaven una blava a Anna Casarramona i concedien una falta directa a l'Arenys. Letícia Corrales no fallava i completava el seu hat trick particular empatant el partit a tres i donant vida al seu equip.

Els 50 segons que restaven no resolien res i el partit anava a la pròrroga. Els primers cinc minuts no van ser suficients per decidir el vencedor i el nerviosisme era molt alt. L'Arenys s'havia anat carregant de faltes i començava la segona meitat de la pròrroga amb 19 faltes, a només una d'una nova falta directa. Faltaven 3 minuts quan Natasha Lee sortia amb rapidesa al contraatac. En el moment d'entrar a l'àrea, Lee rebia l'impacte de l'estic de Natàlia Corrales amb l'intent que perdés la possessió de la bola. Els àrbitres interpretaven que la falta s'havia comès a l'interior de l'àrea i concedien un penal al Voltregà que podia ser decisiu. Natasha Lee assumia la responsabilitat en una situació on es sent com a peix a l'aigua. L'asturiana no fallava en el seu tret superant a Vicky Rodríguez i fent pujar el 3 a 4 final a l'electrònic.

L'èxtasi es desfermava i les voltreganeses celebraven com mai el títol sobre la pista abraçant-se sobre Natasha Lee. Els crits de l'afició de Sac i Ganxo no van parar en tot moment i van amenitzar la victòria. Amb l'eufòria, les jugadores també s'alliberaven i responien amb més càntics agraint el suport durant els dos partits a la desena d'aficionats que no van afluixar en cap moment.

Maria Ferron podia aixecar la Copa de la Reina i les jugadores s'unien en pinya per celebrar-lo. Les fotos de rigor van donar pas a més celebracions i a fotos amb la resta de l'afició. La celebració a Astúries va acabar amb un dinar entre tota l'expedició blanc-i-blava en un típic llagar asturià.

CE Arenys de Munt: Vicky Rodríguez, Maria Majó, Leticia Corrales, Natàlia Corrales, Elena Ruiz –cinc inicial–, Vanessa Garcia i Laia Pera.

CP Voltregà:
Laia Vives, Motxa Barceló, Natasha Lee, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–, i Anna Casarramona.

Gols: 0-1, Anna Romero, min 4; 1-1, Letícia Corrales, min 11; 2-1, Letícia Corrales, min 15; 2-2, Anna Casarramona, min 26; 2-3, Carla Giudici (f.d.), min 37; 3-3, Letícia Corrales (f.d.), min 40; 3-4, Natasha Lee (p.), min 48.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Campiones! A seguir així!!!

Anònim ha dit...

Felicitats Arnau, bona feina!!!

Anònim ha dit...

Felicidades desde galicia!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i ànims a les dues ANNA, q es recuperin ben aviat!!!
Visca el Voltregà femení, sou les millors amb diferència!!!