dissabte, 26 de febrer del 2011

Doble victòria del Voltregà femení a la pista de l'Alcorcón i a casa amb el Noia

Doble victòria del Voltregà femení en el partit que va disputar el passat cap de setmana a Alcorcón i en el partit que va jugar a Sant Hipòlit davant el Noia dimecres al vespre. Les noies de David Bou van superar amb nota els dos enfrontaments.

En el primer, a Madrid, el Voltregà no va tenir problemes per dominar de principi a fi i Natasha Lee, autora de tres gols, va encarrilar el partit al minut 1 de partit. Carla Giudici feia el segon gol voltreganès al minut 9 mentre que a la segona meitat dos gols més de Natasha Lee van posar un 0 a 4 contundent. Maria del Moral i Marina Rodríguez van poder maquillar el marcador amb dos gols però Motxa Barceló feia el cinquè i definitiu gol a 3 segons del final.

Contra el Noia les coses van ser més complicades i al Voltregà li va costar trobar el camí del gol. Laura Salvador avançava les de Sant Sadurní al minut 4 i la reacció del Voltregà es feia esperar. Tot i això en només tres minuts, un gol d'Anna Casarramona, un d'Anna Romero i un de Motxa Barceló capgiraven el marcador fins al 3 a 1. Abans del descans, Raquel Torras retallava diferències pel Noia marcant el 3 a 2 des del punt de penal però a l'inici de la segona meitat, Natasha Lee feia dos gols més i sentenciava el partit. Maria Fernández feia el 5 a 3 però al darrer minut, de nou Barceló, feia el 6 a 3 final.

Les dues victòries afiancen encara més les voltreganeses al liderat de l'OK Lliga femenina