dissabte, 5 de febrer del 2011

Prèvia de les semifinals de copa en la tornada de lliga a la pista del Biesca Gijón

El Voltregà tindrà la oportunitat de viure un partit amb pràcticament les mateixes condicions que les semifinals de copa amb una avantatge: serà una setmana abans. I és que aquest diumenge el conjunt voltreganès viatja a Astúries per enfrontar-se al Biesca Gijón en el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga femenina. Les noies de David Bou visitaran l'escenari de la Copa de la Reina, d'aquí a una setmana, per veure's les cares amb el mateix rival que el sorteig li va deparar a les semifinals, l'amfitrió Biesca Gijón.

El conjunt asturià no està disputant el seu millor any i això el situa cinquè a la classificació a 6 punts del Voltregà. En el partit que va obrir l'OK Lliga pel Voltregà, el conjunt de Sant Hipòlit es va desfer de les asturianes per 2 gols a 1 però amb un joc molt superior al del conjunt de Gijón. Motxa Barceló i Natasha Lee van posar el 2 a 0 abans del descans i només a l'inici del segon temps el Biesca va poder retallar diferències amb un gol de Marta Soler.

Sota la direcció del tècnic que les ha fet créixer en joc i com a equip, Fernando Sierra; Luchi Agudo i Marta Soler segueixen sent les jugadores més perilloses del conjunt asturià complementades per una gran portera com Christina Klein sota pals. Les noies de David Bou han completat una molt bona primera volta i volen seguir amb la bona ratxa de resultats i de bon joc. El partit serà una bona prova de foc de cara a la Copa de la Reina.

El Voltregà farà un viatge llampec a Gijón i sortirà aquest diumenge al migdia en avió per disputar el partit a 2/4 de 6 de la tarda i emprendre la tornada a Catalunya a les 10 del vespre també amb avió.