dilluns, 21 de febrer del 2011

Golejada sense precedents del Voltregà femení a Montreux (3-17)

El Voltregà femení no va tenir miraments amb el Montreux i aquest diumenge va superar-lo en la tornada de l'eliminatòria prèvia a la Copa d'Europa per 3 gols a 17. El conjunt de David Bou ja tenia un 10 a 0 a favor de l'anada i aconsegueix un resultat global de l'eliminatòria de 3 gols a 27.

El partit no va tenir història i tot i que el Montreux es va mantenir dins el partit fins el 4 a 3 al minut 11 de la primera meitat (en competicions europees es juguen 25 minuts per part enlloc dels 20 que es disputen a l'OK Lliga femenina). A partir de llavors però, el Voltregà va posar la directa i va arribar al descans amb un 3 a 7 ja molt contundent. Menys de dos minuts abans del descans, una targeta blava al tècnic David Bou en un malentès amb els àrbitres italians i un minut després una targeta vermella a la delegada Glòria March, deixava el Voltregà amb dues jugadores de pista durant 2 minuts i amb una jugadora menys durant 4 minuts, que seguien al segon temps. La vermella provocava una falta directa que Laia Vives aturava just abans del descans.

Maria Ballesta es posava sota pals a la segona meitat i el Voltregà seguia dominant i marcava 10 gols més fins el 3 a 17 final. Carla Giudici amb 6 gols va ser la màxima golejadora mentre que Motxa Barceló i Anna Romero completaven un hat trick. Anna Casarramona i Natasha Lee amb dos gols i Maria Ferrón amb un completaven la golejada.

El Voltregà segueix doncs endavant en el seu camí a Europa i entra a la fase de classificació per la final a quatre europea. Aquesta ronda ja la disputen Biesca Gijón, Cronenberg i Coutras que estaven exempts de la primera. Les franceses del Coutras precisament seran les rivals del Voltregà en l'eliminatòria a doble partit. L'anada, a França, es disputarà el 19 de març i la tornada, a Sant Hipòlit, el 9 d'abril.

En els altres partits de l'eliminatòria, el Biesca Gijón s'enfrontarà al Cerdanyola; l'Arenys de Munt jugarà  contra el Cronenberg alemany mentre que el Dusseldorf es jugarà un lloc a la final en el derbi alemany contra el Friedlingen de Mònica Piosa, Daniela Guerrero i Adéline Le Borgne.