diumenge, 13 de febrer del 2011

A punt per la gran final: Voltregà - Arenys de Munt

El Voltregà femení disputarà a partir de 2/4 d'1 la final de la Copa de la Reina davant l'Arenys de Munt. El conjunt de David Bou es va plantar a la final després de superar de forma contundent i històrica al Biesca Gijón per 0 gols a 7 amb una lliçó de contraatac i una segona meitat de llibre.

L'Arenys per la seva banda, va superar el Vilanova en un partit que va acabar molt més ajustat del previst. El conjunt d'Arenys s'havia avançat fins al 3 a 0 però ja en el tram final, dos gols en dos minuts del combinat vilanoví van tornar a posar emoció al partit. El marcador però ja no es va moure més del 3 a 2 final.

El partit es preveu d'allò més ajustat i vibrant, tot i que si el Voltregà juga amb la mateixa concentració i nivell amb el que ho va fer ahir, serà molt complicat que algú el pugui guanyar.

El partit el podreu seguir en directe per Ràdio Voltregà al 107.8 FM o per internet a www.radiovoltrega.com Des del twitter (www.twitter.com/voltregafemeni) com per la pàgina al Facebook també intentarem oferir informació puntual i l'evolució del marcador.