diumenge, 16 de novembre del 2008

Victòria a Arenys (3 a 5) però regust negatiu

El Voltregà femení s'ha imposat en el partit disputat aquesta tarda a Arenys de Munt per 3 gols a 5 en un partit amb estira i arronsa i que les voltreganeses no van tenir lligat fins als últims 8 minuts. L'Arenys de Munt, que sense Laia Salicrú a la porteria ha perdut poder defensiu, va mostrar-se sòlid però no va poder aguantar a un Voltregà que es troba en procès d'adaptació als nous sistemes de joc. La mala notícia però va ser la lesió de Carla Giudici en una topada amb la tanca.

El conjunt d'Enric Gurt va ser el primer en avançar-se quan s'havien disputat dos minuts de joc i Anna Romero rematava a gol un mal refús de la portera de l'Arenys. Era el 0 a 1. Tot i això, l'Arenys aconseguia l'empat pocs minuts més tard quan Maria Majó afusellava a Laia Vives amb una doble ocasió. Vives podia aturar la primera rematada però no el segon que havia generat el seu refús.

Abans del descans, la defensa voltreganesa intentava aturar un tret però la bola s'aixecava i l'àrbitre assenyalava el corresponent penal. Maria Majó no fallava en el seu tret i posava el 2 a 1 a l'electrònic amb el que s'arribava al descans.

A la represa el joc seguia igual, amb un Arenys imprecís i fent una defensa en individual pressionant però xutant a la desesperada i de forma precipitada, sense construir jugades. L'equip voltreganès no va tardar a empatar el matx amb una jugada marca de la casa. Carla Giudici s'aprofitava d'un bloc, avançava per la banda i col·locava una bola penjada a l'interior del quadre que Anna Romero rematava de primeres al fons de la xarxa marcant l'empat a dos.

Tot i això, l'Arenys aconseguia poc després de tornar-se a posar per davant. En una falta des del racó, les locals feien una bona pantalla i Jana Verdura quedava sola per marcar el 3 a 2. La resposta voltreganesa no va tardar i en un gol calcat al segon gol, amb una penjada i rematada, Romero marcava el 3 a 3 i el segon gol del seu compte particular. Restaven 8 minuts de joc i calia lligar la feina.

D'això se'n va encarregar Carla Giudici, que després que l'equip recuperés la bola, rebia una ràpida assistència i encarava la portera en l'u contra u, resolent amb un ganxo perfecte. Era el 3 a 4. Llavors però va arribar la pitjor notícia. Giudici topava amb la tanca en una jugada fortuïta i notava una estrabada als adductors. Aquest dilluns se li realitzaran proves diagnòstiques per saber l'abast de la seva lesió i quin tractament requereix. Una mala notícia tant per la millor jugadora del món com per l'equip.

El 3 a 5 va arribar quan mancaven menys de dos minuts i va ser obra de Motxa Barceló.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (1), Anna Romero (3), Carla Giudici (1), Marta Mompart, Maria Ferrón.