divendres, 21 de novembre del 2008

Aquest cap de setmana, doble jornada

L'equip d'Enric Gurt comença a recuperar els partits endarrerits. Després de ja haver recuperat el partit amb el Bigues i Riells la setmana passada, aquesta setmana el Voltregà jugarà dos partits en els quals no podrà comptar amb la lesionada Carla Giudici.

Un d'ells serà aquest divendres davant el Sant Feliu de Codines, en un partit endarrerit des de la primera jornada. El partit es jugarà a la pista del Sant Feliu a 2/4 d'11 de la nit. Serà un nou retorn de Motxa Barceló a la pista del seu exequip abans de la seva arribada al Voltregà.

CHP Sant Feliu de Codines - CP Voltregà
Divendres 21 de novembre a 2/4 d'11 de la nit
Pavelló de Sant Feliu de Codines

Després del partit d'aquesta nit, el conjunt voltreganès jugarà demà a la seva pista contra el Girona. El conjunt gironí és el darrer classificat i el partit hauria de ser d'allò més còmode per les voltreganeses. Carla Dorca viurà el partit de forma especial enfrontant-se a l'equip d'on va sortir i on s'hi va fixar el Voltregà. Dorca no havia aconseguit sumar cap victòria amb el conjunt de Girona quan el va abandonar i l'equip va perdre la categoria. Després, al Voltregà, Dorca ha pogut passar de l'infern al cel i endur-se 7 títols en una temporada memorable. Demà, l'equip gironí, que enguany ha tornat a pujar de categoria, tindrà a davant a la millor jugadora que ha tingut en els darrers anys.

CP Voltregà - Girona CH
Dissabte 22 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda
Pavelló Victorià Oliveras de la Riva