dimarts, 18 de novembre del 2008

Es confirma la lesió de Carla Giudici

La jugadora del Voltregà, Carla Giudici, es veurà obligada a descansar durant un temps per la lesió que va patir al partit contra l'Arenys de Munt en una jugada fortuïta on va topar amb la tanca. Dilluns, Giudici va visitar el doctor i alhora president del Voltregà, Ramon Vilaró, que va diagnosticar un trencament muscular, proper a l'inserció, de l'isquiotibial dret.

Tot i això, ara falta una ecografia, que es realitzarà durant aquesta setmana per veure la gravetat del trencament. Depenent dels centímetres de la lesió, el temps de repòs serà major o menor. Tot i això, es preveu, a l'espera de confirmar-se, que no serà inferior a 3 setmanes.

Des de voltregafemeni.com volem donar molts ànims a la excel·lent jugadora voltreganesa que ara passa per un moment complicat moralment, ja que no pot disfrutar de l'hoquei, la seva gran passió.

Deixeu els vostres comentaris de suport i d'ànims a la Carla. Només cal que feu un click just aquí sota, on posa el número de comentaris.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

santhipolit esta amb tu :)

Anònim ha dit...

Anims Carla de part de l'Arnau i l'Aina!!

Anònim ha dit...

ei figura anims visca el voltrega

Anònim ha dit...

Ànims Carla, esperem que estiguis recuperada i que puguis venir amb el teu equip a jugar al Pavelló de les Casernes d'aqui unes setmanes.

CP Vilanova

Anònim ha dit...

A Carla, desamos desde Portugal una rapida recuperacion de la lesion!
Buena Suerte!

Nelson Alves
www.mundook.net

Toc d'hoquei ha dit...

Ànims Carla, des del Toc d'hoquei desitjem una ràpida recuperació! N'estem segurs! Ànims!

www.tocdhoquei.net