diumenge, 23 de novembre del 2008

La golejada més àmplia contra el Girona

El Voltregà no va perdonar en el segon partit del cap de setmana i va derrotar còmodament al Girona per 11 gols a 0 en un partit molt còmode, tot i que va costar d'arrancar i l'1 a 0 va durar durant força estona al marcador de l'Oliveras de la Riva. Més tard però el Voltregà es va posar les piles i va sentenciar el matx amb contundència.

El primer gol no va tarda gaire en arribar. Va ser Anna Romero qui culminava un contraatac de Motxa Barceló al minut 2. El matx no va tenir gaire història. El Voltregà dominava a plaer però el segon gol va tardar en arribar fins al minut 16 quan de nou Anna Romero va tornar a marcar en un gol al contraatac. Motxa Barceló abans del descans va marcar dos gols més i posava el 4 a 0 al descans.

Al segon temps, Maria Ferrón en una jugada personal posava el 5è gol a l'electrònic. Marta Mompart era qui marcava a continuació amb dos gols més posant el 7 a 0 al marcador. Al minut 34, una jugada d'equip molt ràpida al contraatac la culminava de nou Anna Romero marcant el 8 a 0. El 9è gol el tornava a marcar Motxa Barceló abans d'entrar als instants finals. En l'últim minut, Laia Jiménez i Marta Mompart acabaven posant l'11 a 0 definitiu al marcador.

El proper partit serà aquest dissabte a la pista del Cassanenc a 2/4 de 4 de la tarda.