dimarts, 11 de novembre del 2008

La FEP fa marxa enrera i "convida" el Voltregà a la Copa de la Reina

La Federació Espanyola de Patinatge (FEP) torna a relliscar. La institució que dirigeix Carmelo Paniagua i que ha instaurat gairebé per decret, la lliga nacional aquesta temporada, ha hagut de fer marxa enrere perquè la Copa de la Reina no perdi prestigi.

Després de escampar a bombo i plateret i de coacionar amb què només els equips que fossin a la Lliga Nacional serien presents a la Copa de la Reina i podrien participar a la Copa d'Europa, aquest dimarts ha arribat la confirmació del que ja es portava setmanes rumorejant: el Voltregà serà a la Copa de la Reina. En les tres primeres edicions mai s'havia convidat a l'actual campió, però en aquesta ocasió i segons la nota de la FEP:

"Además del Mieres Club Patín como equipo anfitrión y el CP Voltregà como actual campeón y club que atesora todos los títulos disputados en esta competición, el cuadro de competición lo completarán los cuatro mejores equipos de la Liga Nacional femenina al término de la primera vuelta, junto con un representante del hockey femenino gallego y otro equipo de la liga autonómica catalana".

Fins i tot fent el pilota a l'equip de Sant Hipòlit, la FEP dona ara entrada al Voltregà, al Mieres com a equip amfitrió i a dos equips més, de les dues lligues que no han volgut saber pràcticament res de la lliga nacional: la lliga catalana i la gallega.

Així doncs, el Voltregà, campió de les tres primeres copes de la Reina, serà a la 4a edició que es disputarà els propers 7 i 8 de març a Mieres (Asturies), un poble a només 40 km de Gijón. La competició es disputarà en l'actual format de quarts de final i semifinals el dissabte mentre que la final es jugarà diumenge al migdia.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi aneu.

La màfia de la FEP no es mereix que participeu a la copa aquesta. Per consideració i companyerisme amb els altres clubs catalans no hi aneu siupslau, seria fantàstic per part vostra.

Anònim ha dit...

Perdón por el castellano, pero el catalán aún no se me da muy bien...

Enhorabuena por la confirmación de asistencia.
Os lo merecéis.

Anònim ha dit...

Si hi van serà tornar a abaixar el cap davant la Federació Espanyola.

Anònim ha dit...

Esclar que hi heu d'anar! hi heu d'anar i tornar a quedar campiones i demostrar que les reines del hoquei sou les catalanes!

màgicvoltregà

Arnau Jaumira ha dit...

És evident que s'hi ha d'anar! Qui ha abaixat el cap davant nosaltres i ha donat la raó és la FEP, que ha vist que ara tenen una merda lliga i no volen tenir ara tb una merda copa de la reina. Per això han tornat a cridar als equips de Catalunya.

El millor que es pot fer és anar-hi i guanyar-la. I demostrar que aquí Catalunya és on hi ha el millor nivell i amb diferència. I tant de bo l'altre equip català arribés a la final. Llavors si que seria d'una evidència descarada...

Endavant força màgic Voltregà!

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que no s'hi ha d'anar i organitzar una copa paral.lela. Copa generalitat o potser una copa ibèrica amb equips de portugal i tot. Davant el caciquisme de la FEP imaginació, contra la intol.lerància intel.ligència.

Anònim ha dit...

si el voltrega accepta anar a la copa de la reina no significa que abaixi el cap davant la federació. Es la mateixa federació la que es totalment incoherent.primer no pot participar cap equip català i al cap d'un mes resulta que si... un cop mes, patetics aquests dirigents. el que si hauria significat abaixar el cap es que els clubs catalans haguessin acceptat apuntar-se a la lliga nacional amb el desorbitant pressupost necessari i tot el que comporta la lliga nacional.