diumenge, 30 de març del 2008

Tres punts que acosten el Voltregà encara més al títol

El Voltregà va aconseguir ahir dissabte una nova victòria que l'acosta molt més al títol de lliga. El conjunt de Raül Doblas no va tenir el dia en atac i això va fer que patís fins als instants finals quan Carla Dorca va sentenciar amb un golàs des de fora l'àrea. El duel a la porteria entre Laia Vives al Voltregà i Laia Salicrú a l'Arenys va permetre pocs errors i un marcador que es decidia per la mínima.

El partit va començar amb molta tensió i molt de ritme, que va anar marcant tot el partit. Les voltreganeses, amb una Carla Dorca molt solvent en defensa, es mostraven cautes però alhora amb ganes de no desaprofitar res. Adeline Le Borgne va ser la primera de provar sort amb dos trets molt forts pràcticament consecutius que Laia Salicrú va treure a l'últim moment. El tàndem d'Anna Romero i Carla Giudici tornava a funcionar a la perfecció i amb una bona paret, eren apunt de transformar el primer gol, però Giudici no arribava a la bola per poc.

Al minut 9, una jugada per la polèmica. Romero llançava a porteria i semblava que la bola havia quedat atrapada sota les guardes de Salicrú. Tot i això, la bola va travessar clarament la línia de gol tot i que l'àrbitre va alegar que ell ja havia xiulat abans indicant un booling. L'àrbitre començava a donar mostra de la seva baixa qualitat, que aniria marcant tot el partit, amb decisions més que discutibles i sense ensenyar cap targeta per castigar el joc dur de l'Arenys, que va picar i molt a les voltreganeses.

El Voltregà insistia i era qui disposava de les millors ocasions. Tot i perdre moltes boles, els contraatacs de l'Arenys els resolien a la perfecció en defensa amb Carla Dorca clau i una Laia Vives molt encertada. Una passada de la mort enrere de Motxa Barceló l'aprofitava Carla Dorca però la bola anaava fora fregant el pal.

Laia Vives seguia responent amb grans aturades mentre Salicrú feia el mateix a la porteria de l'Arenys. Especialment amb un tret de Le Borgne de lluny que era apunt d'esmunyir-se per l'escaire. Amb el 0 a 0 es va arribar al descans.

Al segon temps, el Voltregà va sortir amb les piles posades i disposat a provar de sentenciar. Però no va trobar la forma. Durant 6 minuts, la bola pràcticament no sortia del terreny de l'Arenys i el Voltregà tenia la possessió assetjant la porteria de les visitants. Giudici de lluny va tenir una de les ocasions més clares. Al minut 27, Romero era objecte d'un més que possible penal quan entrava a l'àrea sola davant la portera i que l'àrbitre no va voler veure. Giudici tampoc tenia el seu dia i després d'una excel·lent assistència de Motxa, no aconseguia enganxar la rematada al pal llarg, gairebé sola.

Els nervis anaven en augment i les decisions arbitrals no contribuïen a calmar-ho. La combinació en atac d'Adeline, Romero i Giudici seguia donant bones jugades, però els gols no arribaven. No va ser fins a falta d'un minut i mig pel final quan Carla Dorca va inventar-se un tret des de la banda esquerra de l'atac, molt ben col·locat que va batre a Salicrú que no s'esperava el fort xut. Era la justa recompensa a un Voltregà que havia generat més joc en atac, però amb una baixa eficàcia.

Amb aquests 3 punts, el Voltregà es situa a només una victòria de poder celebrar definitivament el títol de lliga ja matemàticament. Les noies de Doblas fa temps que són les virtuals campiones, però aquest dimarts, contra el Vic, els números ho poden acabar d'assegurar.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Anna Romero, Adeline Le Borgne, Carla Giudici -cinc inicial-, Motxa Barceló.

Gol: 1-0, Carla Dorca, min 38:25"