dijous, 27 de març del 2008

Jornada apretada i possible títol de lliga

El Voltregà tornarà a tenir un cap de setmana atapeït després de la setmana santa. El conjunt de Raül Doblas ha de recuperar 3 partits i ha començat a marxes forcades. Aquest cap de setmana doble partit que els hi podria permetre ja proclamar-se matemàticament campiones de lliga.

El primer partit arribarà divendres a 2/4 de 10 del vespre (21:30 h) a la pista del Cerdanyola. El conjunt de Doblas, que ja va guanyar el partit d'anada per 5 a 4 en un final molt emocionant, hi arribarà amb molta motivació. El Cerdanyola, que tant bon projecte pretenia i creia tenir, és setè a la classificació a 22 punts del Voltregà.
Després de jugar contra el Cerdanyola, el Voltregà no es podrà relaxar perquè dissabte a 3/4 de 7 de la tarda (18:45 h) rebrà l'Arenys de Munt a l'Oliveras de la Riva. El conjunt de Doblas no va poder passar de l'empat en el partit d'anada però a casa espera no tenir problemes amb el conjunt que té a la porteria Laia Salicrú. Un duel sense dubte de dues de les millors porteres del món: Laia Vives i Laia Salicrú.
En cas de victòria en els dos partits, el conjunt de Raül Doblas seria automàticament campió de la Lliga Catalana 2007-08. En un altre cas, s'hauria d'esperar a la resta de resultats.

Cerdanyola - CP Voltregà
Divendres, 28 de març del 2008
21:30 h

CP Voltregà - Arenys de Munt
Dissabte, 29 de març del 2008
18:45 h