dissabte, 29 de març del 2008

Empat a Cerdanyola

El Voltregà no va poder passar de l'empat a 2 en el partit contra el Cerdanyola aquest divendres al vespre a la pista del Vallès. Les noies de Raül Doblas no van tenir un partit massa encertat i en certes fases del partit van estar una mica absents. Tot i això, l'equip de Sant Hipòlit va sortir a la pista concentrat i disposat a endur-se el matx. No va tardar massa en arribar el primer gol, obra d'Adeline Le Borgne amb un fort tret creuat.

Tot i això, el Cerdanyola no es va rendir i, en una jugada on Vanessa Daribo va desviar un tret de Daniela Guerrero, va trobar l'empat. Abans del descans, Carla Dorca va donar avantatge de nou al Voltregà culminant un bon contraatac que s'havia iniciat amb una recuperació a mitja pista. Entre Giudici i Dorca van combinar bé i Dorca amb un tret creuat va aconseguir avançar de nou el Voltregà. Amb l'1 a 2 es va arribar al descans. Al segon temps, el Voltregà seguia dominant l'esfèric però sense tenir masses idees en atac. La forta defensa del Cerdanyola i el seu joc molt dur, van complicar les coses a un equip creatiu, contra un de totalment destructiu, com el Cerdanyola. Tot i això, una bona jugada col·lectiva del conjunt vallesà va servir perquè col·loquessin el definitiu 2 a 2 a l'electrònic. Repartiment de punts entre dos equips molt diferents.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Anna Romero, Adeline Le Borgne (1), Carla Giudici i Motxa Barceló.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que ara us mengeu les vostres paraules: "El Cerdanyola que tan bon projecte tenia". Primer assebenteu-vos de tot i despres opineu. I de postres un empat.

Anònim ha dit...

quanta enveja hi ha al món...em fas gràcia i tot. Què fas mirant aquest blog si pel que veig hi discrepes tant?

I em penso que el que s'ha dit aquí no és cap mentida, perquè amb els fitxatges que va fer el Ceradanyola em diras que no eren pas per fer un mega equip?

Anònim ha dit...

Jajajaj, nosé... si el projecte del Cerdanyola era estar 7è a més de 20 punts de diferència del primer classificat, llavors el projecte va de perles... Però això no és el que venia el Cerdanyola a principis de temporada eh? Parlaveu de super equip i de bufff d'un equip brutal... Bé, ja s'ha vist...

I per cert, una victòria a l'anada i un empat a la tornada... no està malament. Gol average favorable al Voltregà... Però... de fet.. pq el volem el gol average amb vosaltres? si us portem més de 20 punts! Va... a cagar a la platja

Anònim ha dit...

"La forta defensa del Cerdanyola i el seu joc molt dur, van complicar les coses a un equip creatiu, contra un de totalment destructiu, com el Cerdanyola."

Un equip destructiu? Que jo recordi no van haver-hi gaires targetes.

Dur en defensa si però la paraula destructiu no és la correcta.

Per davant de tot, respecte.

Anònim ha dit...

Força Voltregà!!!