dissabte, 15 de març del 2008

Còmoda victòria i classificació pels Campionats d'Espanya

El Voltregà no va tenir problemes per desfer-se del Sant Cugat aquest dissabte al vespre en un partit que la classificació pels Campionats d'Espanya va ser el millor davant un partit espès i sense un joc massa brillant. Tot i això, tot i no jugar bé, el conjunt que entrena Raül Doblas va guanyar per 0 a 7 sense problemes. La gran absent va ser Motxa Barceló que està lesionada d'un lligament del genoll i que es perdia d'aquesta forma el seu primer partit a la seva vida esportiva per culpa d'una lesió. Tot i això, va ser a la banqueta donant suport a les seves companyes.


La primera meitat va començar amb uns moments d'inquietud, sense dominador clar i en què el Sant Cugat va intentar superar la defensa voltreganesa. No ho va aconseguir en cap moment i amb el pas dels minuts el Voltregà ja va trobar el gol. S'havien jugat 6 minuts i una assistència d'Adeline Le Borgne a Anna Romero permetia que la de Sant Hipòlit marqués el primer gol del partit. Les blanc-i-blaves ja havien trobat el camí del gol i només un minut més tard, Le Borgne en una jugada personal s'internava a l'àrea i punxava la bola a l'escaire de la porteria del Sant Cugat. Era el 0 a 2.

El partit ja era clarament del bàndol voltreganès i abans d'arribar al minut 10, Giudici enviava una bola al pal, apunt de marcar el tercer. Només dos minuts més tard, sí que va arribar. Anna Romero marcava segurament el millor gol del partit. La voltreganesa robava la bola a mitja pista, es feia una autopassada driblant a Rosa M. Tamburini i encarava la portera a qui superava aguantant fins a l'últim moment en l'u contra u i amb un tret creuat que posava el 0 a 3 a l'electrònic.

Abans del descans, Adeline Le Borgne encara tenia temps de marcar el quart gol. La jugada la creava Carla Giudici arribant fins al fons i fent la passada de la mort enrere per Adeline, que definia a la perfecció marcant el 0 a 4 a l'últim minut del primer temps.

A la segona meitat, el partit va entrar en una fase d'aborriment general. Amb possessions llargues, joc somnolent a mitja pista i sense ocasions clares per cap dels dos equips. Als 8 minuts del segon temps, Carla Giudici recuperava una bola a mitja pista i encarava en solitari la porteria contrària. Com sempre -en una jugada que la voltreganesa utilitza molt sovint- Giudici no fallava esperant fins a l'últim segon, amb la portera ja batuda, per enviar la bola al fons de la xarxa.

Els deu minuts següents van ser d'un aborriment espectacular i sense aconseguir ocasions clares. Laia Vives feia la primera aturada clara del partit i el Voltregà tenia alguna ocasió amb Laia Jiménez disposant de molts minuts. En el tram final, Meritxell Puigdemunt va substituir Vives a la porteria tot i que no va tenir problemes. Al minut 38, Giudici definia amb el 6è gol després que Anna Romero liderés un contraatac i assistís a la davantera que amb un tret sec col·lava la bola al fons de la xarxa.

El darrer gol va arribar a un minut del final i va ser la justa recompensa al treball de Laia Jiménez. Giudici li feia una assistència des de darrera de la línia de gol i Jiménez rematava al fons de la xarxa sense problemes. Finalment, una victòria còmode en un partit sense bon joc però que deixa el bon regust de la classificació matemàtica ja pels Campionats d'Espanya, ja que el Vilanova ja només podria empatar amb les voltreganeses en l'hipotètic (i pràcticament utòpic) cas que elles ho guanyessin tot i el Voltregà ho perdés tot.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Anna Romero (2), Adeline Le Borgne (2), Carla Giudici (2) -cinc inicial-; Laia Jiménez (1), Meritxell Puigdemunt.

Gols: 0-1, Anna, min 6; 0-2, Adeline, min 7; 0-3, Anna, min 12; 0-4, Adeline, min 19:14"; 0-5, Carla, min 28; 0-6, Carla, min 38; 0-7, Laia Jiménez, min 39.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

OK

Anònim ha dit...

¡QUE GRAN DEPORTE!