diumenge, 9 de març del 2008

Més de mitja lliga al sac. Victòria clara del Voltregà davant l'Igualada

El Voltregà va fer un partit molt bo i seriós a la pista de l'Igualada aquest diumenge al migdia aconseguint una victòria còmoda que ara els dóna 6 punts d'avantatge a la classificació (en igualtat de partits). El conjunt de Raül Doblas va plantejar un partit molt seriós en defensa i això va ser la clau d'un atac determinant amb una Carla Giudici imparable, autora de tres gols.

El partit ja va començar amb el guió previst, el Voltregà sense resguardar-se de res i resistint molt bé en defensa als atacs de l'Igualada. Motxa Barceló, amb problemes físics a una cama, començava des de la banqueta. Encara no s'havien disputat els primers 10 minuts quan Giudici ja va obrir el marcador. Un contraatac en solitari li permetia prova sort amb una canonada que es colava pel pal curt sense que la portera Silvia Borras no va veure ni a passar. Amb el marcador a favor el conjunt de Doblas va insistir i abans del descans va trobar-se amb el segon gol.

Giudici feia gala una vegada més de la seva gran tècnica per la que és considerada una de les millors del món. La davantera voltreganesa robava la bola a mitja pista i sortia driblant a una rival, es plantava davant la porteria asseia la portera fintant a una banda i quan la portera ja s'havia decantat, canviava el seu rumb cap a l'altra banda per acabar col·locant suaument la bola al pal contrari. En paraules d'una altra jugadora voltreganesa, "un dels millors gols que he vist mai". Amb el 0 a 2 es va arribar al descans.

El segon temps va començar amb l'Igualada de nou insistint davant una intensa i forta defensa voltreganesa. I les igualadines van trobar la recompensa. Maria Díez conduïa l'atac i aprofitant una relliscada de Carla Giudici, que deixava sola a Marta Soler, penjava la bola perquè Soler la rematés al fons de la xarxa. Era l'1 a 2.

El Voltregà però, no es va deixar sorprendre i uns minuts més tard, Giudici tornava a marcar i donava més tranquilitat al conjunt blanc-i-blau. Un penal favorable al Voltregà va permetre a Motxa Barceló, una gran especialista amb els penals, marcar l'1 a 4 amb un tret ajustat a l'escaire.

La defensa seguia funcionant i això permetia fer bons contraatacs. En una jugada ja clàssica d'aquest Voltregà, la triangulació ràpida entre les noies de Doblas permetia a Anna Romero marcar pràcticament a porteria buida el més que contundent 1 a 5.

Amb aquesta victòria, la Lliga Catalana es posa molt de cara al conjunt de Doblas que es reafirma al liderat i que ja avantatga amb 6 punts a les igualadines, màximes i úniques perseguidores capaces d'aguantar el ritme voltreganès. A més a més, el Voltregà també aconsegueix tenir-hi el gol average particular favorable, que en cas d'empat beneficiaria les voltreganeses.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Anna Romero (1), Adeline Le Borgne, Carla Giudici (3) -cinc inicial-, Motxa Barceló (1).