dissabte, 8 de desembre del 2007

Victòria fàcil davant el Mataró (5-0)

El Voltregà va aconseguir aquest dissabte la seva classificació matemàtica per la Copa de la Reina. El conjunt de Raül Doblas va guanyar un partit plàcid davant el Mataró per 5 a 0 en un enfrontament que Laia Vives va poder veure pràcticament com una espectadora de luxe, sense feina.

Amb aquesta victòria, el Voltregà i l’Igualada s’han classificat per la Copa de la Reina, juntament amb el Noia, ja que Sant Sadurní acollirà la competició els propers 1 i 2 de març del 2008.

El partit va començar amb tensió pel Voltregà que volia deixar les coses clares des de bon principi buscant un gol matiner per no complicar-se el partit.

El Voltregà mantenia la possessió i les ocasions començaven a arribar. Motxa disposava de la primera després d’una excel·lent assistència de Carla Dorca. El Mataró mentrestant ho provava de lluny amb xuts de Tània Pardo entre altres.

Al minut 3, Adeline creava jugada i amb una doble paret amb Motxa permetia que la catalana marqués el primer gol.

El Voltregà seguia creant bon joc, mantenint la possessió i Anna Romero i Carla Dorca seguien creant ocasions.

Al minut 15, una bola recuperada per Anna Romero permetia una triangulació ràpida amb Motxa i Adeline que amb una bona assistència donava el gol fet a Romero. Amb el segon gol, el Mataró demanava temps mort per intentar refer l’equip sense massa èxit.

Un xut a la mà de Cristina Barceló feia necessària l’atenció des de la banda i pocs minuts després, seria substituïda per Sílvia Romero. Sense cap ocasió clara, s’arribava al descans amb el 2 a 0 al marcador.

El segon temps va començar animat i amb dos gols per davant al marcador, el Voltregà sortia confiat. Només s’havien disputat 52 segons de la represa quan Anna Romero feia una assistència a Carla Dorca a la frontal i la defensa enviava un fort xut que superava la portera Marta Bartrés.
El Voltregà seguia creant ocasions i el quart gol no tardaria en arribar. Anna Romero rebia la bola de Carla Dorca i després de centrar-se deixava anar un fort xut que entre Motxa, la defensa i la portera, acabava al fons de la porteria.

Pocs segons més tard, una penjada d’Anna Romero a l’àrea era apunt de transformar-la Motxa però la bola anava al pal.

Un nou temps mort ja només servia perquè les voltreganeses poguessin descansar. De nou a la pista, el Voltregà seguia disposant de bones ocasions però Bartrés no permetia més gols.

La possessió era totalment d’un Voltregà que buscava el cinquè gol davant un Mataró inofensiu que no posava en cap problema a Laia Vives. Raül Doblas donava minuts a la resta de jugadores i Laia Jiménez saltava a la pista.

Quan només quedava un minut i mig, Adeline Le Borgne penjava una bona bola a l’àrea i Anna Romero sense pensar-s’ho marcava el cinquè i últim gol del partit. Una ocasió als últims segons va ser el resum del joc atacant del Mataró al segon temps. Tot i així Laia Vives va mantenir el rosco al seu marcador.

Amb aquest marcador, les noies de Raül Doblas ja tenen clar que seran a la propera Copa de la Reina l’1 i 2 de Març a Sant Sadurní de Noia juntament amb Igualada que ha aconseguit la classificació i el Noia com a organitzador.

L’últim partit de l’any es disputarà a Sant Feliu de Codines, divendres. Un partit ajornat des de la novena jornada. El partit davant el Bigues, del cap de setmana, s’ha ajornat fins el 2008.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Cristina Barceló, Anna Romero, Adeline Le Borgne. També Sílvia Romero i Laia Jiménez.

Gols: 1-0, Motxa, min 3:10”; 2-0, Anna Romero, min 15; 3-0, Carla Dorca, min 20:52”; 4-0, Motxa, min 24; 5-0, Anna Romero, min 38:30”.