dimecres, 19 de desembre del 2007

Segones jornades de promoció de l'hoquei femení

Gijón acollirà des d'aquest dijous les segones jornades de promoció de l'hoquei femení. L'Associació Internacional d'Hoquei Patins Femení (AIHPF) juntament amb el Biesca Gijón Hockey Club organitzen entre els dies 20 i 22 noves activitats per promocionar l'hoquei femení.

Durant aquests dies es celebrarà el II Congrés "Mujer y hockey sobre patines" que enguany girarà sobre la metodologia d'entrenament de la dona i sobre la possible creació de la Lliga Nacional Femenina.

També és cel·lebrarà l'assamblea de la associació on es repassaran les activitats de l'associació fins al moment.

El I Partit All Stars Femeni d'Hoquei Patins és una de les novetats més destacades de les jornades i comptarà amb la presència de 20 de les millors jugadores del món.

Marta Soler, Carla Giudici, Mónica Piosa, Anna Romero i Berta Tarrida de Catalunya, Clara Palleiro de Galicia, Rosa d'Andalusia, Natasha Lee, Barbara García i Ainhoa García d'Asturies. Vanessa Daribo, Adeline Leborgne, Tatiana Malard i Flora Michoud representaran França; Adriana Gutiérrez, Pía Sarmiento i Natalia Corrales seran a Gijón representant Argentina mentre que Claire Currey d'Anglaterra, Chris Klein d'Alemanya i Diana Garza de Colòmbia completaran el combinat.
Els partits escolars i federats, una exposició fotogràfica de Ricardo García "Fotos de Hockey" i visites a Gijón seran la resta d'activitats.

Les jornades acabaran amb una festa de clausura amb espicha d'un barril de sidra inclosa.