dimecres, 12 de desembre del 2007

La 2a edició de la Copa d'Europa es farà amb una fase final

El Comitè Europeu d'Hoquei Patins (CERH) ha publicat a la seva pàgina web (www.cerh.eu) la normativa per la segona Copa d'Europa femenina de clubs, competició que es va estrenar a Sant Hipòlit el passat mes de maig. Entre les novetats, destaca la creació d'una fase final amb només vuit clubs.En cas que les inscripcions superin els 8 participants (a la primera edició de Sant Hipòlit en van ser 14) es farà una fase prèvia amb eliminatòries a doble partit per definir els 7 equips que participaran a la fase final.

El Biesca Gijón, com a vigent campió, ja està classificat directament per la fase final, estalviant-se la prèvia. Cada país podrà inscriure un màxim de tres equips. En el cas d'Espanya, els tres equips seran el Biesca Gijón com a vigent campió, el Voltregà com a guanyador de l'últim Campionat d'Espanya i el Mataró com a tercer classificat, ja que el segon va ser el Biesca Gijón.


La fase final es disputarà de dijous a diumenge, en una seu encara per decidir, entre els propers 22 i 25 de maig del 2008. Els clubs es poden inscriure fins el proper 31 de gener, mentre que les candidatures dels països per acollir la Copa d'Europa es podran presentar fins al 31 de març del 2008.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

on es juga aquest any la copa deuropa femenina??

Arnau Jaumira ha dit...

Encara no està decidit. Es poden presentar candidatures, per països fins al 31 de març, per tant, encara no se sap.