dissabte, 15 de desembre del 2007

Nova victòria al final de la primera volta

El Voltregà ha aconseguit una nova victòria en aconseguir guanyar a la pista del Sant Feliu de Codines per 1 gol a 3 en l'últim partit de la primera volta de lliga.

El partit, endarrerit des de la novena jornada, significava alhora, la tornada de Cristina Barceló, Motxa a la seva antiga pista. El partit, després de la classificació matemàtica per la Copa de la Reina del conjunt de Raül Doblas, es va poder afrontar amb molta més tranquilitat.

El Sant Feliu, que aquest any s'ha reforçat amb l’argentina Adriana Guitérrez no va crear excessiu perill en un partit dur. El primer gol va arribar al minut 10 quan Motxa va connectar un fort tret des de la banda dreta i la bola va arribar al fons de la xarxa amb l’ajuda de la portera.

Amb el marcador a favor, el Voltregà va començar a desenvolupar més jugades atacants però les ocasions no s'acabaven de transformar. Abans del descans, Motxa va aconseguir ampliar l’avantatge marcant el segon gol resolent una bola lluitada dins l’àrea.

Al segon temps, el Sant Feliu va retallar diferències però un nou gol, aquest en pròpia porta de Gutiérrez quan intentava impedir la rematada d’Anna Romero al fons de la xarxa, va significar el defintiu 1 a 3.

El Voltregà hagués pogut aconseguir més avantatge però no va saber transformar els dos penals de què va disposar. Un gol anul·lat al Sant Feliu, que Laia Vives va aturar dissimuladament quan ja havia superat la línia, també va impedir que l'emoció es mantingués fins al final.

Amb aquest partit, la competició s'ajorna fins el proper mes de gener del 2008 quan l'equip ja podrà comptar amb Carla Giudici però que no podrà comptar amb Anna Romero, que també marxa per estudis.