dissabte, 29 de desembre del 2012

El Voltregà va superar amb solvència i remuntada al Biesca Gijón per tancar el 2012

El Voltregà va aconseguir una important victòria per 4 gols a 2 davant el Biesca Gijón, en un partit que va haver de treballar de valent.

Tot i que el marcador era molt advers al descans, les noies de David Bou van fer una exhibició a la segona meitat i van remuntar. El partit va començar malament pel Voltregà. Tot i que no hi havia un clar dominador, el Biesca aconseguia crear més perill i la sort l’afavoria. Va quedar encara més clar al minut 9 quan Sílvia Cadrecha va marcar amb un tret des de gairebé mitja pista que va rebotar i es va colar a la xarxa. El Voltregà en canvi tenia ocasions però no aconseguia materialitzar-les. A més, Díez abans del descans aconseguia el 0 a 2 per les asturianes i complicava la gesta de les blanc-i-blaves.

El millor, però, encara havia d’arribar. La segona meitat va ser una exhibició d’hoquei del Voltregà femení. Amb caràcter i molta lluita l’equip de David Bou va imposar un infernal ritme al partit i va aconseguir que el Biesca arribés en comptades ocasions. Casarramona primer en una jugada embolicada i després en una excel·lent jugada personal empatava el partit amb dos gols. La remuntada es va culminar quan faltava 1 minut i 6 segons i Natasha Lee aconseguia el 3 a 2. El 4 a 2, també de Lee, va arribar de falta directa al darrer minut.