dijous, 10 de gener del 2013

El Voltregà femení guanya a Vilanova i es classifica matemàticament per la Copa de la Reina

El Voltregà femení ja s'ha assegurat participar a la Copa de la Reina 2013, que encara no té seu però en la que Galícia sona estar ben posicionada per acollir-la.

El conjunt de David Bou va superar el Vilanova per 0 a 1 en el primer partit del 2013 i ja s'ha assegurat ser entre els quatre primers classificats al final de la primera volta quan encara manquen tres jornades.

A Vilanova, però, el partit no va ser senzill. Les voltreganeses van pagar l'ansietat de voler resoldre aviat el partit i cometien errors de precisió que no els permetien marcar. El domini era voltreganès, però al descans s'hi arribava amb empat a zero. No va ser fins a tres minuts pel final quan Anna Romero, que es troba en un esplèndid moment de forma i que ja és la màxima golejadora del Voltregà amb 11 gols (empatada amb Carla Giudici), va rematar dins l'àrea el gol de la victòria davant un Vilanova molt jove i a qui va mancar serenitat.