dilluns, 14 de gener del 2013

El Voltregà femení no afluixa i remunta i guanya al Terrassa (4-1)

Tot i no fer un partit brillant, el Voltregà femení va guanyar el seu partit del cap de setmana i és més líder després de l’ensopegada del seu principal perseguidor, l’Alcorcón, a Manlleu. El conjunt de David Bou va superar l’Sfèric Terrassa per 4 a 1. Tot i això, el partit no va començar gens bé ja que l’exvoltreganesa Marta Mompart superava Laia Vives amb un xut creuat quan només s’havien disputat 25 segons de partit.

El Voltregà no aconseguia marcar davant un Sfèric Terrassa que amb el marcador a favor es defensava a mort. Tot i això, al minut 11, Carla Giudici aprofitava un refús de la portera visitant a un xut de Motxa Barceló per fer l’1 a 1.

Només havien passat onze segons més quan Carla Giudici tornava a foradar la porteria egarenca després de recuperar una bola i creuar tota la pista. Amb el marcador capgirat es va arribar al descans.

A la represa, Anna Romero posava distància al marcador rematant al segon pal una preciosa assistència penjada de Natasha Lee. Carla Giudici hauria pogut tornar a marcar però no va encertar en transformar una falta directa. Ja a les acaballes del partit, Natasha Lee feia el definitiu 4 a 1 rematant una assistència d’Anna Casarramona.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–, Anna Casarramona i Síliva Jurado.

Sfèric Terrassa: De la Peña, Verdura, Ferrer, Mompart, Ibañez –cinc inicial–, Manzanares i Fontdegloria.

Àrbitres: J. Cornudella, bé. Va ensenyar blava a Ferrer pel Terrassa.

Gols: 0-1, Mompart, min 1; 1-1, Giudici, min 11; 2-1, Giudici, min 11; 3-1, Romero, min 26; 4-1, Lee, min 39