dimecres, 12 de desembre del 2012

Victòria important contra un Reus en un bon estat de forma

El Voltregà femení va aconseguir la victòria per 4 gols a 2 davant el Reus Deportiu en un partit en el que hi havia en joc el liderat de l'OK Lliga femenina. El conjunt de David Bou es va imposar en un partit que va dominar però que es va mantenir igualat durant bona part dels 50 minuts.

Carla Giudici va obrir el marcador als 10 minuts de joc. Va ser l'únic gol de la primera meitat en uns primers vint-i-cinc minuts amb molt protagonisme per les dues porteres. No va ser fins al segon temps quan Berta Tarrida va poder empatar el partit gràcies a una falta directa després que Anna Casarramona veiés la targeta blava. Laia Vives va aturar el primer llançament però Tarrida va aprofitar el refús.

La reacció voltreganesa no es va fer esperar i Sílvia Jurado feia el 2 a 1 en un tret que desviava una defensa reusenca i acabava a la xarxa. El 2 a 2 no es feia esperar i Berta Tarrida no trigava ni vint segons en tornar a marcar tornant a aprofitar un rebot que deixava una bola morta dins l'àrea.

El Voltregà però va mantenir l'enteresa per refer-se i sentenciar el partit al tram final. A cinc minuts pel final, Anna Romero aprofitava una excel·lent assistència de Sílvia Jurado per fer el 3 a 2 des de l'interior de l'àrea. El 4 a 2 arribaria a l'últim minut del partit quan Natasha Lee sorprenia la portera Caterina Ortega aixecant i picant la bola quan sortia de darrera la porteria reusenca.

Amb aquesta victòria, el Voltregà es situava com a líder en solitari al capdavant de l'OK Lliga femenina.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Giudicci, Anna Romero, Cristina Barceló i Natasha Lee –cinc inicial–, Anna Casarramona, Sílvia Jurado i Aina Arxé.

Reus Deportiu: Caterina Ortega, Laia Jiménez, Berta Tarrida, Andrea Puertas i Ester Ferrer –cinc inicial–, Mariana García, Anna Serrano, Nadia García i Carolina Herrera.

Àrbitre: Serraclara Sanchís. Va ensenyar targeta blava a Anna Casarramona del Voltregà

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 10; 1-1, Berta Tarrida (f.d), min 27; 2-1, Carla Giudici, min 30; 2-2, Berta Tarrida, min 30; 3-2, Anna Romero, min 35; 4-2, Natasha Lee, min, 39.