dilluns, 17 de desembre del 2012

Sis punts a Galícia per aferrar-se al liderat

El Voltregà femení no va tenir problemes per endur-se els sis punts de Galícia en els dos partits que va disputar aquest cap de setmana. El conjunt de David Bou va golejar amb comoditat en els dos partits i és més líder de l’OK Lliga femenina després de la primera derrota del Biesca Gijón aquest diumenge a la pista de l'Alcorcón. Dissabte les voltreganeses van superar el Traviesas de Vigo per 0 a 6. Anna Romero va obrir el marcador al minut 6, però des de llavors el conjunt de Vigo es va defensar ordenadament i no va permetre més gols fins a l’inici del segon temps, quan van arribar els altres cinc gols.
Diumenge a la pista del Borbolla les coses encara van ser més senzilles i al minut 6 les blanc-i-blaves ja guanyaven amb comoditat per 0 gols a 4. Tot i això, les locals van ser capaces de marcar dos gols a les voltreganeses.