diumenge, 14 d’octubre del 2012

El Voltregà supera el Manlleu per 4 gols a 8 amb una mostra de solidesa

El Voltregà femení es va imposar al Manlleu aquest dissabte per 4 gols a 8 en el derbi de l'OK Lliga femenina. El conjunt de David Bou es va veure obligat a remuntar el gol inicial de Laura Vall. Tres gols de Carla Giudici, dos de Cristina Barceló, dos d'Anna Casarramona i un d'Anna Romero van servir per la remuntada. Un gol de Carla Giudici al final de la primera meitat i un a l'inici de la segona part van ser claus per desmuntar un Manlleu que va donar la cara de principi a fi.

El Manlleu de Ramon Anglada va sortir a la pista a veure-les venir. Era el plantejament lògic davant un Voltregà que et pot crucificar si li dónes facilitats. Les voltreganeses dominaven i el Manlleu, tancat en defensa, provava sort al contraatac. El domini voltreganès però no aconseguia transformar-se amb gols. A més, Nara López en una jugada de contraatac s'internava a l'àrea voltreganesa i en l'intent d'aturar-la, Natasha Lee i Motxa Barceló cometien un rigorós penal, que l'àrbitre xiulava. Laura Vall aconseguia marcar en la segona opció, després que Laia Vives aturés el primer tret.

Era el minut 10 i l'eufòria de les de Manlleu es desfermava en un pavelló ple a vessar amb molta presència de les dues aficions. El Voltregà, però, es va encarregar que aquella il·lusió no anés a més. No havia passat ni un minut quan la manlleuenca del Voltregà, Anna Casarramona rebia una bola a la dreta de l'atac i l'enviava a la xarxa amb un tret creuat que es colava pel pal curt de la portera del Manlleu, Ester Tosar. Casarramona, en senyal de respecte pel club on es va formar, no celebrava el gol.

El domini era del Voltregà, que creava més ocasions, incloent-hi un pal de Motxa Barceló. El Manlleu mentrestant s'estavellava contra una gran defensa amb Anna Romero i Natasha Lee sacrificant-se especialment. Laura Vall i Yolanda Font portaven el timó pel Manlleu. Un cop fortuït de bola a la cara d'Anna Casarramona l'obligava a abandonar la pista però sense més conseqüències i la jugadora del Voltregà podia reaparèixer a la segona meitat.

La primera meitat seguia amb dos possibles penals, sobre Natasha Lee i Carla Giudici, que l'àrbitre va obviar. Abans del descans, Carla Giudici aprofitava una assistència d'Anna Romero dins l'àrea per capgirar el marcador amb un tret suau i amb paràbola sobre la portera manlleuenca. Era l'1 a 2 que capgirava el matx. El signe del partit ja no canviaria més.

La segona part va ser un bany voltreganès. No havien passat ni trenta segons quan Carla Giudici tornava a marcar rematant de primeres i directament a la xarxa una assistència de Natasha Lee al contraatac. Un golàs que servia per trencar el partit i desactivar els plans de les de Manlleu, que es veien obligades a obrir una mica més el seu joc per buscar retallar diferències.

El domini del Voltregà encara es feia més evident i Natasha Lee disposava d'una bona ocasió a cada porteria, ja que també era a punt de marcar-se en pròpia porteria en un rebot que Laia Vives desviava atentament. Al minut 29 començava a sentenciar-se el partit. Era en una internada d'Anna Romero des de la dreta de l'atac que acabava amb una bola penjada al segon pal que acabava entrant directe al fons de la xarxa. No havia passat ni un minut quan Anna Casarramona tornava a marcar en una jugada amb velocitat que finalitzava amb un potent i preciós xut des de fora de l'àrea que entrava per l'escaire. Imparable. Era el segon gol de la manlleuenca, que tampoc el celebrava.

Quedaven nou minuts pel final quan el Voltregà cometia la desena falta d'equip i concedia una falta directa al Manlleu que picava Laura Vall. La molletenca del conjunt manlleuenc no podia superar Laia Vives en el primer llançament però recuperava el refús i aixecava i picava la bola a la xarxa marcant el 2 a 5. El Manlleu no es rendia i menys quan Sandra Nuri aconseguia el 3 a 5 uns instants després en un contraatac i permetia somiar a les manlleuenques en la remuntada. El Manlleu ho intentava amb força i s'abocava a l'atac. Això feia que el Voltregà jugués intel·ligentment al contraatac. Una bola robada per Sílvia Jurado en zona defensiva li servia per llançar el contraatac i fer l'assistència a Motxa Barceló que des de l'interior del quadre transformava el 3 a 6.

La desena falta del Manlleu serviria un minut després perquè Carla Giudici completés el seu hat-trick particular transformant la falta directa. També aconseguia completar el hat-trick Laura Vall, que s'internava a l'àrea en un contraatac i enviava un tret al pal que rebotava a l'esquena de Laia Vives i superava la línia de gol. Era el 4 a 7. El Voltregà arrodonia el mambo de vuit gols, que el públic es va encarregar de corejar, amb un nou gol de Motxa Barceló que rematava a la xarxa una assistència de Carla Giudici de nou en una jugada de contraatac.

El partit va acabar amb el debut de la ripollesa Aina Arxé, de només 14 anys, a l'OK Lliga a les files del Voltregà en una recompensa de David Bou a l'esforç de la jugadora, que entrena regularment amb el primer equip del club. La jove jugadora hauria pogut marcar el novè gol voltreganès si hagués pogut rematar l'assistència de Natasha Lee dins l'àrea. El partit fa perdre la condició d'invicte al Manlleu i reforça un bon Voltregà que al derbi va fer segurament el partit més complert del que porta de temporada. Ara la Lliga s'atura fins a principis de desembre per la disputa del Mundial femení al Brasil, en el que participaran Anna Casarramona i Natasha Lee.

CP Manlleu: Ester Tosar, Aina Bruguera, Nara López, Laura Vall, Yolanda Font –cinc inicial–; Sandra Nuri, Laura Barcons i Clara Altimiras.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Natasha Lee, Anna Romero –cinc inicial–; Carla Giudici, Sílvia Jurado i Aina Arxé.

Àrbitre: G. Necchi, regular.

Gols: 1-0, Laura Vall, min 10; 1-1, Anna Casarramona, min 11; 1-2, Carla Giudici, min 19; 1-3, Carla Giudici, min 21; 1-4, Anna Romero, min 29; 1-5, Anna Casarramona, min 30; 2-5, Laura Vall, min 31; 3-5, Sandra Nuri, min 32; 3-6, Motxa Barceló, min 36; 3-7, Carla Giudici (f.d.), min 37; 4-7, Laura Vall, min 38; 4-8, Motxa Barceló, min 39.