dissabte, 27 d’octubre del 2012

El Voltregà comença manant a la Copa EsportsPenedès.cat superant el Manlleu (3-2) (actualitzat)


Tot i el descans de l'OK Lliga femenina fins el mes de desembre, el Voltregà femení no pararà quiet. Per això el club voltreganès participa des d'aquesta setmana a la primera Copa EsportsPenedès.cat, una competició on participen vuit conjunts de l'OK Lliga femenina per mantenir el nivell de competició.

El Voltregà es troba enquadrat al grup Nord juntament amb Manlleu, Bigues i Riells i Girona. En el primer partit, Voltregà i Manlleu van repetir l'últim enfrontament disputat a l'OK Lliga. En aquest cas però el marcador va ser més ajustat i el partit es va decidir per 3 gols a 2 a favor de les voltreganeses.

El partit va començar amb un Manlleu incisiu davant un Voltregà adormit tot i sortir amb un cinc inicial que podria ser titular en qualsevol partit de l'OK Lliga femenina. Les visitants ho van aprofitar per avançar-se al minut 4 des del punt de penal després d’uns peus del Voltregà dins l'àrea. Aina Bruguera no fallava i posava les voltreganeses per davant. El gol no va fer afluixar a les visitants que seguien portant el control del partit i d’aquí neixia el 0-2, obra de Sandra Nuri al minut 11.

El gol feia reaccionar al Voltregà abans del descans. Dos minuts després Carla Giudici retallava distàncies i a manca d’un minut i mig pel fi de la primera part Anna Romero amb un potent xut enviava la bola al travesser i amb l'ajuda d'un rebot en la portera, la bola acabava a la xarxa posant l'empat a dos al marcador abans d'arribar al descans.

La segona meitat començava com la primera, amb un Manlleu buscant el gol alhora que avançava les seves línies. Aquest fet generava espais rera la defensa manlleuenca i permetia més ocasions al Voltregà. En una d’aquestes, el Voltregà podia fer realitat la remuntada quan Motxa Barceló quedava sola en atac i en l'u contra u amb la portera marcava el 3-2 definitiu. Les visitants no han afluixat en cap moment i buscaven l’empat fins al xiulet final.

Aina Arxé provocava una falta directa a manca d’un minut i mig que Carla Giudici veia com Ester Tosar aconseguia aturar. Abans del xiulet final encara hi havia temps per almenys dues ocasions per banda que quedaven en res. El Voltregà es mantenia al límit de faltes i jugava els últims dos minuts amb 9 faltes en contra, allargant les possessions i intentat de perdre les mínimes boles.

El partit, com molts d’aquesta competició, comptava amb diferents baixes en motiu de les preselecció pel combinat estatal que ha de participar al Mundial de Recife a Brasil properament. Les voltreganeses no podien comptar amb Anna Casaramona ni Natasha Lee mentre que pel Manlleu hi faltaven Yolanda Font, Nara López i Laura Vall, la màxima golejadora de l’OK Lliga.

El proper partit de les voltreganeses a la competició serà davant el Bigues i Riells el proper 3 de novembre.

Més informació a www.esportspendes.cat

Galeria de fotos: