dijous, 3 de maig del 2012

El Voltregà s'abona als pals i només pot empatar a Arenys (2-2)

El Voltregà va sumar el segon empat consecutiu aquest dimarts a Arenys de Munt. El conjunt de David Bou va disposar de moltes ocasions però fins a sis pals i la gran actuació de la portera visitant van impedir la victòria voltreganesa.

La primera part va acabar amb empat a zero. La falta de punteria es repetia. De la mateixa forma que contra l'Igualada, el Voltregà generava bon joc però no aconseguia transformar-ho en gols. En aquesta ocasió però accentuat pels llançaments al pal.

El marcador s'hauria mogut moure al minut 16 quan el col·legiat va xiular un penal contra el Voltregà. La capitana de l'Arenys, Maria Majó, però no podia superar Laia Vives i enviava la bola al pal. En la jugada següent, amb el Voltregà al contraatac, Carla Giudici driblava bé la portera però al moment de definir, la bola tornava a tocar al pal i no entrava a la porteria arenyenca. Un minut més tard era Anna Romero qui també enviava una nova bola al pal.

A la segona meitat va seguir la mateixa tònica i Natasha Lee enviava una nova bola al pal al minut 5 de la represa. No va ser fins al minut 28 quan, després d’una targeta blava a Natasha Lee, Jana Verdura avançava a les locals transformant la corresponent falta directa. Les d'Arenys però s'havien anat carregant amb moltes faltes i quan quedaven 11 minuts pel final ja havien comès la novena. Només van tardar un minut en fer la desena i Carla Giudici tornava l'empat al marcador marcant la falta directa.

A quatre minuts pel final però l'Arenys tornava a posar-se per davant amb un tret des de llarga distància d'Elena Ruiz i obligava al Voltregà a treballar de valent. Hauria pogut empatar un minuts després però Giudici enviava la bola al pal. La davantera voltreganesa tampoc encertava un minut després quan l'Arenys havia comés la quinzena falta. En el llançament de la falta directa, Giudici no podia evitar que la bola se li escapés lleugerament i havia de conformar-se amb un tret espectacular, gairebé sense angle que no entrava per molt poc. Novament, la bola s'havia estavellat al pal.

Només quedaven dos minuts i s'exhaurien les oportunitats. Tot i això, Carla Giudici de nou aprofitava una errada defensiva, s'internava a l'àrea de l'Arenys i enviava la bola a la xarxa fent l'empat a dos. Quedava un minut i un segon pel final. El Voltregà no desistia i insistia però ja era massa tard i no aconseguia trobar el gol de la victòria.

L'empat però deixa el Voltregà a només tres punts del títol de lliga, que podria quedar sentenciat jugant a casa contra el Bigues i Riells el proper 12 de maig.

Arenys de Munt: Kristy Elie, Maria Majó, Jana Verdura, Laia Ibañez, Carla Navarro –cinc inicial–; Marta Espiell i Elena Ruiz

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Carla Giudici –cinc inicial–; Anna Romero i Sílvia Jurado.

Àrbitre: I. González, regular. Va ensenyar targeta blava a Natasha Lee pel Voltregà.

Gols: 1-0, Jana Verdura (f.d.), min 28; 1-1, Carla Giudici (f.d.), min 30; 2-1, Elena Ruiz, min 36; 2-2, Carla Giudici, min 39.