dimarts, 29 de maig del 2012

El Voltregà rep la copa de l'OK Lliga però perd amb el Cerdanyola (4-6)

El Voltregà femení va rebre aquest dissabte la seva segona copa de l’OK Lliga. La capitana, Maria Ferron, va aixecar la seva darrera copa en l’any de la seva retirada en una jornada que no es va poder rubricar amb una victòria en el darrer partit a casa davant el Cerdanyola.

El partit va ser molt viu en el seu inici. Un anar i venir constant en què Cerdanyola i Voltregà es refeien dels gols del rival amb un altre gol. Yolanda Font va obrir el marcador al minut 2 però Motxa Barceló va tornar l'empat a l'electrònic dos minuts després. També va ser al cap de dos minuts quan va arribar el segon gol del Cerdanyola, de nou de Font. El partit era obert i amb ocasions clares a banda i banda i en la següent jugada de nou Barceló feia el 2 a 2 al minut 7.

Mònica Piosa un minut després avançava de nou les vallesanes però Carla Giudici, al mateix minut, tornava a empatar. S'arribava als deu minuts de joc i Yolanda Font completava el seu hat-trick particular marcant el 3 a 4. Set gols en deu minuts de partit vibrant sense que cap dels dos equips hi tingués res més en joc que l'orgull.

Dos minuts abans del descans, l'argentina Daniela Guerrero feia el 3 a 5 i complicava el partit a les voltreganeses. Anna Casarramona però encara era capaç de marcar abans del descans quan transformava una falta directa després d'una targeta blava que havia vist Mònica Piosa.

La segona meitat era molt més calmada, tot i que en els primers cinc minuts hi havia dues faltes directes. Primer era el Voltregà qui arribava a les deu faltes. Raquel Torra llançava la falta directa però no aconseguia superar Laia Vives. Tampoc Carla Giudici podia superar Mireia Cabistany un minut després quan era el Cerdanyola qui cometia la desena falta.

Un gol de Daniela Guerrero al minut 33 en un tret lluny posava el 4 a 6 al marcador, una distància que el Voltregà ja no va ser capaç de retallar ni en l'últim minut, quan Anna Casarramona fallava en una nova falta directa per les 15 faltes del Cerdanyola.

Amb el partit acabat, Ferron rebia la copa de l’OK Lliga femenina de mans del seleccionador femení estatal Alberto Mazón. L'equip va festejar-ho a la pista amb una volta d'honor davant els aficionats i les fotos d'honor i amb una samarreta commemorativa per a l'ocasió de Voltregafemeni.com. Maria Ferrón també rebia una ovació especial en el seu darrer partit a casa.

L’equip també rebia el reconeixement dels ajuntaments de Sant Hipòlit i de les Masies amb una recepció on Xevi Vilamala destacava la pinya que forma l’equip que dirigeix David Bou i la importància de Ferron en haver-la sabut dirigir.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Natasha Lee, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–; Anna Casarramona, Sílvia Jurado i Maria Ferron

Cerdanyola CH: Mireia Cabistany, Laia Archs, Mònica Piosa, Daniela Guerrero, Yolanda Font –cinc inicial–; Laia Ruiz i Raquel Torra.

Àrbitre: Soler, regular. Blava a Piosa pel Cerdanyola.

Gols: 0-1, Font, min 2; 1-1, Barceló, min 4; 1-2, Font, min 6; 2-2, Barceló, min 7; 2-3, Piosa, min 8; 3-3, Giudici, min 8; 3-4, Font, min 10; 3-5, Guerrero, min 18; 4-5, Casarramona (f.d.), min 19; 4-6, Guerrero, min 33.