divendres, 18 de maig del 2012

Ressaca pel títol. Empat a 5 amb l'Sfèric Terrassa en un desafortunat final

El Voltregà femení només va poder empatar a cinc gols contra l'Sfèric Terrassa en el partit que s'havia ajornat i que es va disputar aquest dimecres. El conjunt de David Bou va pagar la ressaca del títol en un final de partit per oblidar.

Les coses ja no van començar gens bé per les voltreganeses. L'argentina Leticia Corrales va avançar a l'Sfèric Terrassa quan no s'havien consumit els primers cinc minuts de partit. La situació es va agreujar quan Corrales va fer el 0 a 2 als onze minuts de joc.

El Voltregà però va començar a reaccionar un minut després en un gol de Sílvia Jurado que enviava una bola morta dins l'àrea a la xarxa. Amb l'avantatge per la mínima per les egarenques es va arribar al descans.

A la segona meitat, l'exvoltreganesa Marta Mompart aconseguia fer l'1 a 3 que feia la situació més complicada per les voltreganeses. Aviat però va arribar la reacció de les blanc-i-blaves. Al minut 28, Carla Giudici feia el 2 a 3 en una rematada dins l'àrea i Motxa Barceló feia l'empat a tres gols només tres minuts després.

La jugadora gironina també feia el 4 a 3 a sis minuts pel final en una gran jugada personal que arrancava a mitja pista i culminava amb un tret a l'escaire. Només havien passat dos minuts més quan Natasha Lee feia el 5 a 3 aixecant i picant la bola sortint des de darrera de la porteria de De la Peña.

Tot semblava indicar que el Voltregà s'enduria la victòria còmodament després d'una treballada remuntada. Però tot es capgirava en uns últims deu segons fatídics. Primer en la disputa d'un booling que el Voltregà perdia i Leticia Corrales aprofitava per marcar el 5 a 4. Només quedaven 7 segons i tot semblava estar controlat però la pressió de l'Sfèric donava resultats i el Voltregà tornava a perdre la bola i permetia que després d'una bola penjada, Marta Mompart fes el 5 a 5 final sobre la botzina final.

Un gol que deixava un regust molt amarg a les voltreganeses, que no havien pogut mantenir l'avantatge de dos gols que havien aconseguit.

CP Voltregà: Maria Ballesta, Motxa Barceló, Natasha Lee, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–; Anna Casarramona, Sílvia Jurado, Maria Ferron i Laia Vives (portera suplent).

Sfèric Terrassa: Noelia De la Peña, Marta Mompart, Leticia Corrales, Judith Milla, Sílvia Ferrer –cinc inicial–; i Regina Flix.

Àrbitre: J. Serraclara, regular.

Gols: 0-1, Letícia Corrales, min 5; 0-2, Letícia Corrales, min 11; 1-2, Sílvia Jurado, min 12; 1-3, Marta Mompart, min 25; 2-3, Carla Giudici, min 28; 3-3, Motxa Barceló, min 31; 4-3, Motxa Barceló, min 34; 5-3, Natasha Lee, min 36; 5-4, Letícia Corrales, min 39:53"; 5-5, Marta Mompart, min 40.