dilluns, 30 d’abril del 2012

El Voltregà perdona i cedeix un empat davant un solvent Igualada (1-1)

El Voltregà femení només va poder sumar un empat en un partit davant l’Igualada on les voltreganeses van poder sentenciar. No ho van fer i ho van acabar pagant.

El Voltregà hauria pogut fer el primer ben aviat. Carla Giudici era objecte de penal dins l’àrea al minut 2 però Natasha Lee no aconseguia transformar la pena màxima. Qui si que marcava era Carla Giudici en un contraatac en solitari amb molta velocitat i desfent-se d’una defensa amb un gir de 360 graus sobre ella mateixa. El Voltregà començava a marcar el ritme i feia un joc ràpid, àgil i atractiu però no aconseguia tornar a superar una encertada Teresa Bernadas sota els pals igualadins. Tot i disposar de moltes ocasions per tornar a marcar, el partit va arribar al descans amb un escàs 1 a 0 al marcador.

El segon temps va ser de domini altern. L'Igualada disposava de bones ocasions i quan faltaven vuit minuts pel final, una bola penjada des de mitja pista servia a Raquel Bernadas per desviar la bola dins l'àrea i situar l’empat al marcador. El Voltregà intentava tornar a crear bon joc, a arribar a la porteria contrària i, tot i que amb més dificultats, inquietava Bernadas, molt segura sota pals. També Laia Vives responia a la perfecció a totes les arribades de les igualadines, prenent encara més protagonisme als compassos finals amb el Voltregà més abocat a l'atac.

El partit s'hauria pogut decantar per les igualadines als darrers cinc minuts. El Voltregà jugava amenaçat amb la novena falta, a només una de cedir una falta directa. Tot i que l'equip buscava el joc ofensiu i sense posar trabes, no podia evitar cometre la desena falta a tres minuts pel final. Maria Díez però no era capaç de superar una encertada Laia Vives i errava la falta directa que hauria pogut donar el triomf a les de la capital de l'Anoia.

Les voltreganeses segueixen líders sòlides i dimarts jugaran a Arenys de Munt.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Anna Romero, Motxa Barceló, Carla Giudici –cinc inicial–, Anna Casarramona i Sílvia Jurado.

Igualada HC: Teresa Bernadas, Marta Soler, Maria Díez, Elba Garreta i Raquel Bernadas –cinc inicial– Laura Salvador i Anna Gil.

Àrbitre: Gorina, bé.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 5; 1-1, Raquel Bernadas, min 32.