dijous, 12 d’abril del 2012

Dissabte toca remuntada europea!

El Voltregà femení es juga el ser o no ser a la final a quatre europea en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa d'Europa davant el Coutras. Les noies de David Bou van perdre per 2 a 0 en el partit d'anada a França i hauran de jugar per més de dos gols per aconseguir la remuntada i el pas a la fase final. A diferència de les eliminatòries de futbol, en l'hoquei els gols marcats en camp contrari no tenen valor doble en cas d'empat. Així, el Voltregà ha de guanyar per tres gols de diferència per aconseguir la classificació. Si només guanya per dos gols de diferència, el partit es decidirà a la pròrroga.

El Coutras compta amb la francesa Adéline Le Borgne com a gran motor de l'equip mentre que la portuguesa Vània Ribeiro, molt tècnica, és una altra de les peces claus del conjunt francès.

Per això, l'equip vol que el públic l'ajudi i l'empenyi cap a aconseguir la classificació. El partit es disputarà aquest dissabte 14 d'abril a partir de les 8 del vespre a la pista voltreganesa.

Us hi esperem a tots!

CP Voltregà - US Coutras
Pavelló Oliveras de la Riva
Dissabte 14 d'abril de 2012 - 20:00h