dimarts, 3 d’abril del 2012

El Voltregà aconsegueix una dotzena de gols contra el Vigo (0-12)

El Voltregà femení va superar amb comoditat el Traviesas Vigo en un partit de tràmit. El conjunt de David Bou va golejar per 0 a 12 les gallegues, que ocupen el darrer lloc de la classificació i que encara no han aconseguit puntuar. El conjunt voltreganès només va tardar cinc minuts a inaugurar el marcador. Va ser amb un gol d’Anna Romero. Abans del descans, Carla Giudici, Anna Casarramona, Motxa Barceló i de nou Anna Romero tornaven a marcar i posaven el 0 a 5 al marcador.

A la segona meitat, Carla Giudici va sumar tres gols més, aconseguint-ne quatre. Motxa Barceló va completar un doblet i Natasha Lee es va sumar a la festa golejadora aconseguint un hat-trick. El Voltregà segueix com a líder sòlid a l'OK Lliga amb dotze punts d'avantatge sobre el Biesca Gijón.

Traviesas Vigo: López, Fernández, Contreras, Abalde, Noya –cinc inicial–, Oya i Noya (p.s.).

CP Voltregà: Vives, Lee, A. Romero, Casarramona, Barceló –cinc inicial–, Giudici i Ballesta (p.s.)

Àrbitre: R. Fernández, bé

Gols: 0-1, Anna Romero, min 5; 0-2, Carla Giudici, min 12; 0-3, Motxa Barceló, min 16; 0-4, Anna Casarramona, min 16; 0-5, Anna Romero, min 20; 0-6, Carla Giudici, min 22; 0-7, Carla Giudici, min 23; 0-8, Motxa Barceló, min 24; 0-9, Natasha Lee, min 26; 0-10, Natasha Lee, min 26; 0-11, Carla Giudici, min 32; 0-12, Natasha Lee (p.), min 36.