diumenge, 25 de març del 2012

Victòria suada i treballada contra un bon Reus (2-0)

El Voltregà femení va endur-se la victòria davant el Reus en un partit treballat i suat on les voltreganeses van saber patir sense desordenar-se. El conjunt de David Bou necessitava una victòria després de perdre a Europa el passat cap de setmana. Tot i això, tothom sabia de la dificultat i de la millora que ha experimentat el conjunt reusenc al llarg de la temporada. Això va fer que el domini no fos clar.

Després d'unes quantes ocasions clares pel Voltregà, el Reus no es va arronsar i també va inquietar amb perill la porteria de Laia Vives. Tot i això, cap dels dos conjunts va ser capaç de marcar fins al descans.

L'inici de la segona part va ser més esperançador pel Voltregà i Anna Casarramona va llançar l'avís més clar amb un tir al pal. La manlleuenca va aconseguir obrir la llauna només quatre minuts després aprofitant un mal refús de la portera Silvana. El gol va esperonar els dos conjunts. El Voltregà volia sentenciar el partit però davant tenia un Reus que no s'arronsava.

El Voltregà feia una pressió a tres quarts de pista durant bona part del partit que impedia que el Reus sortís amb la bola controlada. A les acaballes, Motxa Barceló en una jugada de punta a punta de la pista sentenciava el partit. Les voltreganeses són més líders, amb 12 punts sobre el segon, que ara és el Biesca Gijón.

CP Voltregà: Vives, Barceló, Lee, A. Romero, Casarramona –cinc inicial–, Jurado i Giudici.

Reus Deportiu: Silvana, Tarrida, Pancha, Herrera, Garcia –cinc inicial–, i Serrano.

Àrbitres: A. Pashaei, bé.

Gols: 1-0, Anna Casarramona, min 28; 2-0, Motxa Barceló, min 39.

Galeria de fotos: